Xerox la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 22, 2017

Xerox este una dintre companiile care s-au bazat întotdeauna pe inovație ca să eficientizeze modul în care lucrează oamenii, înțelege care este esența muncii și care sunt toate procesele pe care aceasta le implică. Suntem conectați la o lume din ce în ce mai complexă, care combină hârtia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanță, personalul și socialul.

Experiența noastră este mai utilă ca niciodată, pe măsură ce organizațiile de toate dimensiunile vor să optimizeze productivitatea, să sporească profiturile și să crească nivelul de satisfacție.

Bucharest Technology Week incurajeaza inovatia si adoptarea noilor tehnologii iar prezenta noastra la aceasta sarbatoare a tehnologiei ne confera cadrul necesar pentru a familiariza impatimitii de tehnologie cu noile solutii Xerox care transformă echipamentele tradiționale de imprimare în adevărați asistenți inteligenți și conectați pentru birou, care se adaptează la nevoile în schimbare ale business-urilor moderne.

La standul Xerox veti putea gasi echipamente de imprimare de ultima generatie, Xerox VersaLink® si Xerox AltaLink®, ce beneficiază de funcții de mobilitate simple și sigure, conectivitate în cloud și acces la funcții de creștere a productivității, precum și aplicații. Fluxurile de lucru personalizate, accesul ușor la cloud și funcțiile de securitate pe mai multe niveluri sunt acum la fel de importante cum erau în trecut imprimarea, copierea și faxul.

Gata de utilizare sau create special de către partenerii autorizați, aplicațiile încorporate din Xerox App Gallery ajută organizațiile să creeze fluxuri de lucru personalizate pentru operațiuni specifice. De exemplu, îndosarierea fișelor pacienților, gestionarea contractelor imobiliare și facturile din retail pot fi simplificate și transformate în procese mai eficiente, folosind fluxurile de lucru digitale încorporate în echipamente.

Mai mult, fluxurile de informații pot fi transmise cu ușurință de pe echipamente pe serviciile de stocare, cum ar fi Dropbox, Office 365 sau Google Drive. Angajații mobili pot imprima wireless de pe orice dispozitiv.

Tehnologia ConnectKey prezenta pe noile echipamente Xerox AltaLink® oferă un nivel ridicat de siguranță pentru componentele sistemului și pentru punctele care s-ar putea dovedi sensibile. ConnectKey asigură protecție împotriva accesului neautorizat la echipamente, păstrează în siguranță informațiile confidențiale cu ajutorul funcțiilor de criptare și image overwrite (ștergere a datelor stocate pe hard-drive) și filtrează încercările de acces la echipamente. Create în urma colaborării cu lideri din industria securității de rețea, echipamentele cu tehnologia ConnectKey încorporată oferă un plus de siguranță, fiind ideale chiar și pentru cele mai sensibile medii de lucru. MFP-urile AltaLink beneficiază de un nivel suplimentar de securitate, mulțumită parteneriatului nostru cu McAfee.

Testarea noilor tehnologii Xerox se poate face fie la standul Xerox din Athenee Palace Hilton (23-26 mai) fie la standul StradaIT (partener Xerox) din Piata George Enescu (26-28 mai).

B405_Office

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08