Cel mai eficient coleg din biroul tău vine de la Xerox la Bucharest Technology Week!

  • By Tech Week
  • May. 08, 2018

Pentru Xerox, inovația tehnologică este însăși cărămida care stă la baza istoriei de peste 100 de ani a companiei. De la primele imagini xerografiate de Chester Carlson în 1938 și până la serviciile de management al documentelor care simplifică munca angajaților din întreaga lume în zilele noastre, am încercat întotdeauna să depășim bariere și să ne folosim creativitatea pentru a ușura viața oamenilor.
De aceea, am rezonat din primul moment cu misiunea Bucharest Technology Week de a le oferi consumatorilor soluții concrete, cu beneficii palpabile, care să îi ajute să își optimizeze modul în care își desfășoară activitatea. Serviciile și produsele noastre pun tehnologia în slujba angajaților din companii mici și mari, dar și a utilizatorilor individuali, și le permit acestora să dețină controlul asupra modului în care folosesc documentele într-o lume intens digitalizată.

Anul acesta la #btechweek standul Xerox are ca temă asistentul de birou inteligent, asta după ce în 2017 am lansat nici mai mult, nici mai puțin de 29 de echipamente de imprimare inteligente, compatibile cu tehnologia Xerox Connect Key.
La stand vom avea un echipament din gama VersaLink pe care vizitatorii îl vor putea pune la încercare. Echipamentul nostru cu tehnologia ConnectKey nu mai este doar un aparat care tipărește pagini, ci un dispozitiv inteligent care permite utilizatorului, printre altele, să imprime de pe telefon, să economisească energie și resurse, să își simplifice anumite sarcini de lucru și să descarce și salveze documente în cloud.

Echipamentele din gama Xerox VersaLink se adresează business-urilor de mici dimensiuni care își desfășoară activitatea și din afara biroului și care au nevoie de un echipament compact, dar performant.
Utilizatorii se pot conecta instantaneu la serviciile cloud, la dispozitivele mobile și la galeria de aplicații Xerox direct din interfața grafică. Interfața are un design familiar, asemănător unui smartphone sau unei tablete, ușor de navigat și cu ajutorul căruia veți găsi în doi timpi și trei mișcări funcția sau opțiunea pe care o căutați.
Echipamentul aduce vești bune mai ales pentru angajații mobili! Aceștia pot găsi în Xerox App Gallery aplicații pentru imprimare/scanare din și către Google Drive™, Microsoft® OneDrive®, Dropbox™, Microsoft Office 365®, Box®, Xerox®DocuShare® și altele.

Nu în ultimul rând, echipamentul nostru ajută business-urile să își crească nivelul de productivitate prin optimizarea fluxurilor de lucru ineficiente. Un echipament intuitiv și cu un cost total de exploatare scăzut va economisi atât timp, cât și bani în companie.
Experții noștri vă așteaptă la standul Xerox de la Athenee Palace Hilton, între 14 și 20 mai, pentru a face cunoștință cu cel mai eficient asistent de birou pe care l-ați avut vreodată.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08