Filiala pentru copii și tineret Ion Creangă (Biblioteca)

Vlogging Academy

  • Date: 22 Mai
  • Hour: 13:00-17:00

Vlogging Academy este un atelier introductiv de 3 ore prin care ne propunem sa-i invatam pe copii (intre 10 si 14 ani) cateva competente de baza pentru a deveni buni vloggeri. Ne vom concentra pe activitati practice. De exemplu, printre altele, participantii vor realiza un scurt video introductiv, pe care il vom edita impreuna. La acest eveniment, micii vloggeri in devenire trebuie sa vina insotiti de un parinte sau un tutore legal. Avem disponibile 12 locuri, iar copiii care vor sa participe se vor inscrie pe un formular google docs, acceptarea facandu-se conform principiului, primul venit, primul inscris.

Despre speaker:

Alin-Gabriel Gramescu
Alin lucreaza de peste 5 ani cu echipe de tineri in cadrul proiectelor “Iubesc studentia”, “Milenialii” si are expertiza in comunicarea digitala si productie video atat in domeniul non profit (proiectul European Heroes) cat si in domeniul corporativ. De asemenea, lucreaza in cadrul proiectului national Code Kids – Copiii fac coding in bibliotecile publice, in special cu ambasadorii cluburilor, cu care realizeaza interviuri si testimoniale.

Camelia Crisan
Camelia si-a inceput cariera de trainer cu 19 in urma si este designer acreditat de activitati si jocuri de training (NASAGA, 2010). Are o experienta extinsa in domeniul dezvoltarii competentelor pentru mediul non profit si corporativ, dar si in domeniul educational. Camelia sustine cursul de Psihologia Educatiei la Specializarea Psihologie din cadrul SNSPA si coordoneaza proiecte experimentale privind arhitecturi de invatare ale descoperirii asistate folosind tehnologia, prin metoda SOLE patentata de Sugata Mitra (2007). Ea coordoneaza evenimentele de awareness si fundraising din cadrul initiativei Code Kids.

Pentru orice întrebări legate de eveniment, vă rugăm să contactați organizatorul.

back to events