Vino la standul Bigstep și află cum poți începe un proiect de big data pentru compania ta

  • By Tech Week
  • May. 11, 2018

Bigstep se află la a doua participare la Bucharest Technology Week, iar motivul principal pentru care ne dorim să revenim este versatilitatea propusă de acest eveniment, cu accent pe inovație. Ne bucurăm să ne asociem cu un concept în care se abordează teme variate, de la robotică la aplicații sau limbaje de programare precum Java sau Scala, atât prin prezentările inedite, cât și prin workshop-urile din această sferă.

Privim Bucharest Technology Week ca pe o suită de evenimente care se completează reciproc, iar împreună reușesc să susțină dezvoltarea pe partea de inovație din zona locală, cât și dezvoltarea afacerilor noi.

Deși există multe evenimente, chiar și la nivel internațional, care abordează teme prezente și la Bucharest Technology Week, unele dintre acestea sunt concentrate pe un anumit segment, iar noi ne bucurăm să participăm la un eveniment variat, care ne permite să ne informăm și să vedem cum se dezvoltă piața locală și nu numai, în zona de technologie.

Credem că din această interconexiune dintre oameni și afaceri din sfere diferite se pot naște foarte multe idei noi și proiecte noi.

Bigstep vine cu o soluție completă de big data, care răspunde tuturor cerințelor legate de utilizarea propice a datelor, indiferent de industria din care acestea provin. Putem susține proiecte din diverse verticale, iar companiile au parte de tot ceea ce este necesar pentru a rula proiecte de big data, de la serviciile de infrastructură cloud, la cele mai utilizate technologii de big data, dar și de consultanţă și asistenţă pentru ca respectivul proiect să fie rapid implementat.

Bigstep oferă un ecosistem complet de big data, care poate rula atât într-un mediu de cloud bare-metal, cât și într-un mediu hibrid. Unificăm partea de infrastructură cu tehonologiile necesare, astfel încât atât companiile mici și mijlocii, dar și cele de tip enterprise să poată răspunde la cele mai importante întrebări de business. Fie că vorbim despre un sistem distribuit tip Hadoop, motoare avansate de analize de date, sau technologii de vizualizare cu capabilități de analiză în timp real, Bigstep pune la dispoziție clienților toate aceste oportunități sub un singur acoperiș, prin intermediul unui Centru de Control avansat, dezvoltat special de către programatorii Bigstep pentru a simplifica implementarea oricărui proiect de big data.

Va așteptăm să stăm de vorba despre provocările din zona de business și cum proiectele de big data pot răspunde la cele mai pregnante întrebări, la Bucharest Technology Week, la Innovation Summit și Fintech Summit, pe 15 și 17 mai, la Athenée Palace Hilton.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08