VIMAR la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 22, 2017

In contextul celebrarii evolutiei tehnologice la cel mai mare festival tech din capitală, VIMAR este prezent in exclusivitate in Romania prin VEM PROIECT LIGHTING – divizia de electrice si iluminat a Grupului Menatwork. Pasionati de inovatie, parte din activitatea VEM PROIECT LIGHTING o dedicam atat integrarii tehnologiilor in activitatea curenta, cat si educarii consumatorului, prin promovarea materialelor de calitate, multifunctionale si cu durata lunga de viata, care răspund nevoilor moderne de confort ale locuirii pentru a simplifica viata de zi cu zi.

by me15

Casa inteligenta By-Me de la Vimar este sistemul pentru automatizarea locuinței, care asigură controlul coordonat al mai multor funcții inteligente:
– Supravegherea de la distanta a sistemului,
– Control de la distanta prin intermediul internet-ului,
– Controlul local al fiecarei camere,
– Sistem de sunet “multi-room”,
– Controlul iluminatului: dimare, schimbare temperatura de culoare, “fading-show”,
– Managementul energiei: controlul si monitorizarea consumului de energie electrica, gaze si apa, controlul si monitorizarea productiei de energie din surse regenerabile,
– Controlul climei: incalzire, racire, ventilatie,
– Control-acces: sisteme de automatizare pentru porti / jaluzele,
– Interfonie sau video-interfonie,
– Supraveghere video,
– Alarme tehnice: scurgeri de apa sau gaz, vant, ploaie, soare,
– Sistem anti-efractie.
Controlul, confortul, sistemul de sunet, eficiența energetică și securitatea sunt integrate într-o tehnologie inteligentă, care este configurată în funcție de nevoile specifice beneficiarului. Utilizand comunicația in radio-frecvența, sistemul consumă mai puțină putere și o folosește într-un mod mai inteligent pentru automatizarea casei.

By-Me combină estetica cu funcționalitatea, ușurința de instalare cu utilizarea facilă a aplicațiilor, dar și economia de energie cu performanțele remarcabile. Toate functiile sunt controlate prin intermediul tastelor inteligente, a touch-screen-urilor, a telefonului mobil, tabletei sau computer-ului.

Info: www.vimarpentrutine.ro, www.eMenatwork.ro, www.menatwork.ro.

Conceptul de „casă inteligentă“ înglobează nevoia oamenilor de a avea control, cu o mai mare usurință și cu o configurabilitate ridicată, asupra spațiului în care traim. Usor, simplu si intuitiv, sistemul de automatizare pentru casa By-Me este proiectat pentru a fi compatibil cu orice tip de casa si stil de viata, astfel incat viata noastra de zi cu zi sa devina mai simpla, mai confortabila.

De vineri pana duminica (26-28 mai 2017), poți să descoperi cele mai ingenioase soluții tech pentru case inteligente la standul VIMAR (T21) din cadrul expozitiei Bucharest Technology Week, organizate in capitala la Piata George Enescu.

 

Automatizarea locuintei BY ME

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08