VIMAR la #BTechWeek

  • By Tech Week
  • Apr. 27, 2018

În contextul celebrării evoluției tehnologice la cel mai mare festival tech din capitală, VIMAR este prezent în exclusivitate în România prin VEM PROIECT LIGHTING – divizia de electrice și iluminat a Grupului Menatwork. Pasiunea pentru inovație reprezintă parte din activitatea VEM PROIECT LIGHTING și o dedicăm atât integrării tehnologiilor în activitatea curentă, cât și educării consumatorului, livrând produse de calitate, multifuncționale și cu durată lungă de viață, care răspund nevoilor moderne de confort ale locuirii pentru a simplifica viața de zi cu zi.

Casa inteligentă By-Me de la Vimar este sistemul pentru automatizarea locuinței, care asigură controlul coordonat al mai multor funcții inteligente:
– Supravegherea de la distanță a sistemului,
– Controlul de la distanță prin internet,
– Controlul local al fiecărei încăperi,
– Sistem de sunet “multi-room”,
– Controlil iluminat: dimare, schimbare temperatură de culoare, “fading-show”,
– Managementul energiei: controlul și monitorizarea consumului de energie electrică, gaze și apă, controlul și monitorizarea producției de energie din surse regenerabile,
– Controlul climei: încălzire, răcire, ventilație,
– Control-acces: sisteme de automatizare pentru porți / jaluzele,
– Interfonie sau video-interfonie,
– Supraveghere video,
– Alarme tehnice: scurgeri de apă sau gaz, vânt, ploaie, soare,
– Sistem anti-efracție.

Controlul, confortul, sistemul de sunet, eficiența energetică și securitatea sunt integrate într-o tehnologie inteligentă, care este configurată în funcție de nevoile specifice beneficiarului. Utilizând comunicația în radio-frecvență, sistemul consumă mai puțină putere și o folosește într-un mod mai inteligent pentru automatizarea casei.

By-Me combină estetica cu funcționalitatea, ușurința de instalare cu utilizarea facilă a aplicațiilor, dar și economia de energie cu performanțele remarcabile. Toate funcțiile sunt controlate prin intermediul tastelor inteligente, a touch-screen-urilor, a telefonului mobil, tabletei sau computer-ului.

Info: www.vimarpentrutine.ro, www.eMenatwork.ro, www.menatwork.ro.

Conceptul de „casă inteligentă“ înglobează nevoia oamenilor de a avea control, cu o mai mare usurință și cu o configurabilitate ridicată, asupra spațiului în care trăim. Usor, simplu și intuitiv, sistemul de automatizare pentru casă By-Me este proiectat pentru a fi compatibil cu orice tip de locuință și stil de viață, astfel încât viata cotidiană să devină mai simplă, mai confortabilă.

De vineri până duminică (18-20 mai 2018), poți descoperi cele mai ingenioase soluții tech pentru case inteligente la standul VIMAR, din cadrul expozitiei Bucharest Technology Week, organizate în Piața Universității din Capitală.

 

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08