Twispay aduce revoluția FinTech la Bucharest Technology Week

  • By Tech Week
  • May. 14, 2018

Bucharest Technology Week este o ocazie excepțională de a aduce în prim plan inovații și optimizări tehnologice din toate sectoarele de business. Pentru FinTech, în general și pentru Twispay, în particular, Bucharest Technology Week creează cel puțin o oportunitate în plus.
Mai precis, odată cu proliferarea tehnologiilor digitale și de cloud, odată cu emergența modelelor de business clădite pe decizii data-driven și automatizare și, poate mai ales, o dată cu reglementarea la nivel european a accesului la datele utilizatorilor – prin acte normative precum GDPR și PSD2 – se prefigurează o reformă digitală a sectorului cu cea mai mare influență în mediul de business românesc, european și global: sectorul financiar.
Dincolo de prezentarea unui set extensiv de soluții destinate antreprenorilor online, Twispay își asumă, la Bucharest Technology Week, rolul de sol al revoluției FinTech.

Twispay #BucharestTechnologyWeek

Twispay este un FinTech cu pedigree IT&C și finanțare 100% elvețiană care beneficiază de susținerea propriei bănci acceptatoare.
În cadrul Bucharest Technology Week, Twispay propune un set versatil de integrări și instrumente care facilitează acceptarea personalizată și sigură a plăților online, inclusiv a plăților cu Bitcoin și Ethereum. Alături de Twispay, comercianții high risk și low risk se bucură de costuri reduse, o integrare simplă și de un tablou de tranzacții care permite administrarea tuturor datelor financiare într-un singur loc.
Nu în ultimul rând, pentru a veni în sprijinul antreprenorilor online, Twispay a dezvoltat module de plată ușor de integrat pentru cele mai populare platforme de eCommerce: Magento, WooCommerce, PrestaShop, OpenCart, OsCommerce și WHMCS.

Twispay – primul procesator de plăți care își devine client

În 2017, Twispay a reușit să înregistreze două premiere în spațiul de business românesc:
• Twispay a devenit primul procesator de plăți membru ROMBET, arătându-și astfel determinarea de a aduce excelență în serviciile de procesare destinate operatorilor de iGaming;
• Twispay și Bitcoin Romania au dezvoltat o integrare care permite clientelei globale să achiziționeze Bitcoin și Ethereum folosind carduri bancare Visa și Mastercard.

În 2018, Twispay completează șirul premierelor, devenind primul procesator de plăți care își deschide propriul magazin online. Specialiștii Twispay poartă, astfel, pălăria comerciantului online, se confruntă cu aceleași necesități, probleme și emoții, prin prisma cărora au șansa să descopere și să îmbunătățească atât servicile oferite, cât și direcții noi de dezvoltare.
Ne vedem joooi… la Athénée Palace Hilton!

Joi, 17 mai, între 09:00 și 17:30, revoluționarii FinTech vă așteaptă la standul Twispay de la Athénée Palace Hilton. De la ora 10:30, Cristi Gheorghe, Product & Marketing Director @ Twispay, v-a pregătit o colecție de insight-uri acționabile în panel-ul Summit-ului FinTech.
Viva la revolución!

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08