theCONSULTANTS – Inspire, Engage, Perform @btechweek

  • By Tech Week
  • May. 17, 2017

Echipa noastra sustine companiile din Romania cresterea Performantei prin Leadership si Management profesionist cu unelte din zonele “hard” si “soft”: consultanta, training, coaching, team-building.

In mediul de afaceri de azi, tehnologia contribuie major la obtinerea performantei de varf. Digitalizarea a permis cercetarii sa patrunda adanc in esenta practicilor din mediul economic si in mintea oamenilor ce lucreaza in sfera afacerilor, oferind apoi solutii superioare, eficace, pentru o performanta mai buna.
Bucharest Technology Week ne plaseaza in mijlocul inovatiei si dezvoltarii tehnologice. Rampa cu acces direct spre viitorul performantei.

Ce am adus pentru voi la BTW?
theCONSULTANTS a dezvoltat un kit de unelte simple si pragmatice, pentru a genera efecte pozitivei imediate asupra afacerii, cu impact termen lung. Am ales pentru eveniment doua solutii din sfera tehnologiei de lucru cu mintea umana.

Mind-Kinetics, este o tehnologie bazata pe cercetare de top in neurostiinta si biologie celulara; cu ajutorul ei, trainer-ul sau coach-ul ehipei faciliteaza functionarea echilibrata a ambelor emisfere cerebrale, pentru o performanta maxima a mintii, in procesul de invatare. In acelasi timp, tehnicile folosite stimuleaza activitatea receptorilor celulari din creier si prin deschiderea acestora fac posibila modificarea rapida a convingerilor limitative, care incetinesc performanta umana.

cape

Performance-Boost 10, o tehnologie bazata pe cercetarea de ultima ora in psihologie, care a identificat factorul cheie in generarea performantei umane de varf: emotia dominanta in baza careia o persoana ia decizii. Instrumentul de baza este un chestionar in baza caruia se obtine graficul ce arata blocajele emotionale, in raport cu zece indicatori pe care se masoara performanta. Tehnologia ofera si solutiiile practice pentru maximizarea performantei individuale si de grup, in baza rezultatelor masurarii.

Cine poate beneficia de solutiile prezentate?
Practic, oamenii din orice departament si industrie, cu precadere cei care lucreaza in domeniul inovatiei IT (Mind Kinetics) si in HR/Vanzari (Performance-Boost 10). Este larg cunoscut deja faptul ca Einstein, unul dintre parintii acestei ere tehnologice, folosea tehnici de stimulare a ambelor emisfere cerebrale, pentru a-si potenta gandirea creativa, inovativa, gasirea de corelatii si solutii inedite.

Unde si cand ne gasiti?
Colegii nostri va asteapta cu toata deschiderea si placerea de a va cunoaste la standul nostru din Atenee Palace Hilton, pe 25 mai, in timpul Sales Leaders Summit.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08