Tehnologia, instrumentul care ucide zona de confort!

  • By Tech Week
  • May. 18, 2017

Goana tehnologica pune de multe ori la incercare capacitatea oamenilor de a percepe pozitiv schimbarile ce vin odata cu aceasta. Lipsa de cunoastere genereaza rezistenta in fata inovatiei din teama de invadare a spatiului vietii deja zdruncinate de zgomote si stimuli agresivi.Steve Jobs spunea ca “este mai distractiv sa fii pirat decat sa te inrolezi in marina” . Aceasta evadare voita din “bancul de heringi” (vb lui Kierkegaard) a unor insi curajosi ne-a adus astazi sa ne bucuram de zambetul copiilor nostri aflati la mii de km departare, sa simtim textura nisipului selenar si sa vedem imagini spatiale alteori imaginate doar din texte biblice.Evenimentele dedicate tehnologiei imblanzesc caracterul abstract al acesteia si deschid bratele publicului pentru a primi cu bucurie noile orizonturi. Respingerea inovatiei este la fel de imposibila ca oprirea evolutiei. Orasele noastre sunt organisme vii datorita tehnologiei iar dinamica fiecarei zile este data de stiinta care propulseaza informatia, si pe noi, dintr-un loc intr-altul.De la gand la destinatie… cu TomTom!
Suntem directionati de suflet catre anumite destinatii si ghidati de tehnologie sa ajungem in acele locuri. In acest caz tehnologia intra in simbioza cu natura umana.TomTom ghideaza milioane de suflete catre milioane de destinatii!
Pentru ca drumul este mai important decat destinatia, navigatia TomTom GO apeleaza la cele mai inovative tehnologii pentru a-ti face calatoria mai placuta. Compatibil cu Google Now si Siri, TomTom GO devine asistentul tau personal. Afiseaza mesajele primite pe smartphone, te avertizeaza in permanenta in legatura cu evenimentele din trafic si se asigura ca hartile tale sunt in permanenta actualizate, oriunde te-ai afla in lume. Redescopera bucuria drumului chiar in cele mai aglomerate zile!Si daca destinatia te inspira, tragi aer adanc in piept si simti cum iti creste pulsul in timp ce sprintezi spre linia de Finish. Daca ceasul TomTom Runner afiseaza 180 bpm, ia-o mai incet… si bucura-te de priveliste.


imagine blog

Daca sprintul nu e pentru tine dar iti place sa ridici greutati, bratara TomTom Touch Fitness este antrenorul care iti aduce aminte in permanenta valoarea masei musculare si a masei de grasime, pentru a-ti putea configura antrenamentul in functie de obiectivele stabilite.Aventura nu este completa fara ceasul TomTom Adventurer. Orice varf este mai usor de cucerit cu instrumentul potrivit! Localizarea, punctele cardinale si altitudinile sunt parametrii indispensabili pentru orice iubitor de munte. Acum sunt la indemana la incheietura mainii tale!Te asteptam la standul TomTom de la Bucharest Technology Week sa te conectezi cu tehnologia!Daca randurile de mai sus nu te-au convins inca sa imbratisezi inovatia, iti mai ofer un argument. Poti experimenta la standul nostru cel mai inovativ mod de a calatori!Nu… nu am inventat teleportarea dar daca te afli printre cei norocosi vei avea ocazia sa experimentezi o calatorie revelatoare cu Tesla Model S!Ilinca Coman
Arobs Transilvania Software

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08