Tassimo la #btechweek


by tech week team, Friday May 19th, 2017

Tassimo este sistemul inteligent de cafea pentru acasa, care stie sa citeasca, astfel incat sa prepare de fiecare data cafeaua perfecta, la doar o atingere de buton, in cel mai scurt timp. Indiferent ca preferi cafeaua ristretto, espresso, cafe crema sau cappuccino, Tassimo este solutia perfecta pentru cafeuaua ta din fiecare zi, fara batai de cap si timp pierdut.

Vizitatorii standului Tassimo de la Bucharest Technology Week vor putea degusta o selectie din produsele disponibile in magazine, de la Jacobs Ristretto – o cafea intensa pentru dimineti energice, Carte Noire Delicat – o cafea 100% arabica catifelata, pana la bauturi delicioase de cafea cu lapte precum Jacobs Cappuccino si Latte Macchiato.

Tassimo se adreseaza acelor persoane care vor sa bea o cafea de calitate, de la branduri precum Jacobs si Carte Noire, care se prepara usor, fara bataie de cap si mizerie, in cel mai scurt timp.

Va asteptam cu drag la o cafea intre 23-26 mai la conferintele BTW, iar intre 26- 28 mai la standul Tassimo din outdoor expo, in Piata George Enescu.

back