SYSTEMATIC NU ARE CUM SĂ LIPSEASCĂ DINTR-UN EVENIMENT UNDE INOVAȚIA ȘI TOT CE E WOW MERG MÂNĂ ÎN MÂNĂ

  • By Tech Week
  • May. 09, 2018

Systematic este cea mai mare companie de software și sisteme din Danemarca cu capital privat, având mari companii internaționale drept parteneri. Soluțiile noastre se vând în peste 50 de țări, iar produsele noastre sunt folosite de peste 1.000.000 de utilizatori din întreaga lume. Sediul companiei se află la Aarhus, iar în cele 12 sedii din întreaga lume lucrează aproximativ 1.000 de persoane, având 27 de naționalități diferite.
Scopul nostru este, simplu spus, să facem lumea mai bună prin software excepțional – să simplificăm lucrurile complicate, să dezvoltăm continuu soluțiile pe care clienții noștri deja le cunosc și în care au încredere, și să îmbunătățim mereu tot ceea ce poate fi făcut mai bine. Tot ceea ce întreprindem în Systematic este exprimat de cele patru valori ale brandului nostru: simplitate, încredere, performanță și calitatea de a fi vizionar.
Susținem Bucharest Technology Week pentru că este catalizatorul a ceea ce înseamnă ultimele tendințe în tehnologie accesibile tuturor celor interesați. Systematic nu are cum să lipsească de la un eveniment unde inovația și tot ce e wow sunt mână în mână. Din acest motiv, funcționăm bine împreună: produsele și proiectele noastre excepționale au un impact semnificativ, revoluționar, pe mai multe zone: apărare, sănătate, educație, dar și în sectoarele publice (agenții guvernamentale, securitate națională) și privat (mari corporații).

Cine suntem?

https://www.youtube.com/watch?v=u6NZISYWZLk

https://www.youtube.com/watch?v=aRWbq0_dJtM

Exemple de produse – suita SitaWare:

https://www.youtube.com/watch?v=p3iWi8QPZSg

La Systematic, înțelegem cu adevărat ce înseamnă a face diferența – prin abilitățile noastre aducem schimbări în bine în segmente importante din societate. Soluțiile noastre software permit clienților din lumea întreagă să ia decizii critice în momente-cheie. Cei care lucrează aici sunt pasionați de ceea ce fac, cred în produsele companiei și îi trăiesc valorile în fiecare zi.
Vei avea ocazia să ne cunoști la Athénée Palace Hilton, vineri, 18 mai.
Ne vedem acolo!

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08