Spy Shop vine la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 11, 2017

Susținem manifestul #btechweek deoarece suntem prieteni cu tehnologia smart și suntem la zi cu noile apariții pe piață din nișa pe care o reprezentăm. Spy Shop vine in întâmpinarea clienților și a potențialilor consumatori cu echipamente inteligente și utile, care pot ușura și simplifica stilul de viață al fiecăruia, dar care, totodată, îl pot face mai sigur.

Bucharest Technology Week reprezintă un prilej foarte bun pentru a da ocazia celor interesați de astfel de produse să le poată vedea și testa. În cadrul acestui eveniment vom prezenta mai multe game de produse, atât smart, cât și din categoria de spionaj, echipamente noi, cu multe funcții interesante.

Aducem pentru voi un brand nou intrat pe piața de securitate din Romania, mai precis un producător de Sisteme de Alarmă Antiefractie Smart Wireless și anume Din Safer, dar și Smanos, care este deja cunoscut pe piața internațională de cel puțin 2-3 ani. Tot din gama SMART fac parte și Camerele de Supraveghere Wireless User-Friendly. Le-am numit așa deoarece nu necesita mai mult de 2 minute pentru configurare și sunt foarte usor de utilizat, chiar și de către utilizatori neexperimentați.

Un alt punct de atracție la standul nostru îl vor reprezenta Camerele Smart cu Termoviziune care se pot conecta prin wireless la un smartphone sau tabletă prin intermediul unei aplicații. În plus, venim și cu o gamă de echipamente de spionaj unice pe piața din Romania, echipamente cunoscute pasionaților, pe care le puteți vedea cu James Bond: reportofoane ascunse in pix sau în diferite alte obiecte, camere ascunse, dar și GPS-uri și detectoare de echipamente spion.

Produsele pe car ele comercializăm sunt tehnice, beneficiază de tehonologii de ultimă generație, iar în afară de gama de produse DIY (do it yourself) pe care le aducem și care sunt ușor de folosit, restul necesită un minim de cunoștințe și experiență.

Vă așteptăm să ne vizitați standul și să ne testați produsele, în intervalul 26 – 28 mai, la Bucharest Technology Week 2017, standul B17, la Athene Palace Hilton din Piața George Enescu. București.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08