Seiteq la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 20, 2017

Suntem echipa Seiteq si ne numaram printre cei mai entuziasti si mandri sustinatori ai #btechweek. Din 2010, Seiteq se concentreaza pe outsourcing si recrutare in IT atat in Romania cat si in tarile din Europa unde are birouri (Slovacia, Bulgaria, Republica Ceha).
Aducem un plus din punctul de vedere al viziunii, specializarii si dedicarii.

Pentru ca suntem pasionati si dependenti de tehnologie, oameni, inovatie, si pentru ca reusim sa identificam cei mai buni candidati sau solutii pentru orice business din IT (si nu numai) am decis sa ne intalnim cu voi intr-un cadru familiar noua si, de ce nu, sa sustinem o lume plina de dinamism. Timp 3 zile vom fi prezenti la #btechweek cu subiecte si produse din mai multe arii comune de interes:
IT&C Dashboard – studiul salarial 2017 realizat in parteneriat cu ANIS – in cadrul HR Masters Summit
Sales Force Development Tools – in cadrul Sales Leader Summit
La summitul de Java + PHP va asteptam sa discutam despre diverse oportunitati profesionale si tendintele actuale ale pietei joburilor in IT: pozitii interesante si proiecte si mai interesante care va pot oferi perspective inedite si un boost in cariera / experienta.

Serviciile oferite de Seiteq despre care vom discuta in cadrul #btechweek acopera o gama larga de interese, de la informatii despre trendurile actuale in piata de IT, pana la cele mai bune strategii de talent aquisition – atat pentru postura de candidat cat si pentru cea de angajator.

Va asteptam cu drag (si interes, recunoastem) la standul nostru miercuri, joi si vineri la o vorba si un exchange de experienta.

Vizual SEITEQ Blog

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08