Schneider Electric la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 24, 2017

În 2017 nu mai este de ajuns să spui că eşti un utilizator de tehnologie, ci este vital să rămâi în permanenţă conectat la tot ceea ce este nou şi poate aduce îmbunătăţiri dispozitivelor din dotare. Pentru Schneider Electric, specialistul mondial în managementul energiei și automatizări, prezent pe piaţa din România de 20 de ani, inovaţia şi tehnologia sunt două concepte care definesc misiunea companiei de a dezvolta un viitor mai bun, prin oferirea de soluţii revoluţionare, cu un consum optimizat de energie, care sprijină remodelarea industriilor, transformarea oraşelor şi îmbogăţirea vieţilor utilizatorilor. Iar Bucharest Technology Week reprezintă un prilej unic de a promova noutăţile din domeniu către adevăraţii iubitori de tehnologie şi către noile generaţii, care vor sprijini această evoluţie tehnologică şi o vor duce la următorul nivel.Anul trecut, compania i-a familiarizat pe vizitatorii evenimentului cu produse inovatoare destinate caselor inteligente, precum şi soluţii pentru încărcarea vehiculelor electrice. Schneider Electric a adus în Piața George Enescu cele mai noi soluţii pentru locuinţe sustenabile prin prezentarea unor scenarii demonstrative care au la bază standardul KNX şi care încorporează produsele HomeLYnk şi SpaceLYnk, cât şi cele care încurajează o infrastructură sustenabilă şi un mediu de viaţă sănătos, cum ar fi soluţia completă de încărcare Evlink pentru maşini electrice.Odată cu cea mai importantă conferință de tehnologie industrială din lume – Hannover Messe 2017, Schneider Electric propune o serie de noutăți bazate pe arhitectura EcoStruxure a companiei, menite să optimizeze activitatea clienților din sectorul industrial. A fost lansat EcoStruxure for Industry care reuneşte un portofoliu amplu de oferte din domeniul energiei, automatizărilor și software, în pachete de soluții complete și integrate, utilizând la maximum potențialul digitalizării și al IIoT (Internetul Industrial al Lucrurilor).
Totodată, Schneider Electric a actualizat System Platform 2017, soluția Wonderware dedicată dezvoltatorilor de aplicații industriale, care stabilește un nou standard de excelență operațională pentru companiile din acest sector. Aceasta rulează în prezent în peste 100.000 de locații din lume și include un ecosistem de 4.000 de integratori și parteneri de implementare, alături de 160.000 de dezvoltatori.
O altă soluţie inovatoare pentru arhitectura EcoStruxure realizată de Schneider Electric este EcoStruxure Power, o platformă digitală pentru managementul energiei în clădiri care optimizează distribuția energiei electrice.Schneider Electric vă invită să descoperiţi strategia „Life Is On” şi să luaţi parte la transformarea lumii pe măsură ce aceasta se întâmplă.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08