Salus Controls România la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 22, 2017

Salus Controls România, în calitate de producător de echipamente electronice de tip ”Smart Home”, salutăm evenimentul Bucharest Technology Week și ne face o deosebită plăcere să luăm parte la acest demers care abordează un subiect de actualitate – impactul pozitiv al tehnologiei în viața noastră de zi cu zi.

Pentru a furniza soluții care sporesc gradul de confort și control al utilizatorului, Salus Controls integrează soluții inovatoare și tehnologii avansate în echipamentele fabricate. Filosofia noastră se aliniează cu inițiativa #btechweek care promovează astfel de echipamente și tehnologii de ultimă oră.

tel

Compania noastră va prezenta în cadrul acestui eveniment un sistem de tip ”BMS” numit ”iT600 Smart Home” care permite utilizatorilor controlul local sau prin Internet al temperaturii din fiecare încăpere, compatibil cu majoritatea sistemelor de încălzire, controlul aparaturii electrice (ON/OFF și bilanțul consumului de energie) prin intermediul prizelor inteligente , monitorizarea deschiderii ușilor si ferestrelor. Mai multe detalii privind sistemul aici: https://www.youtube.com/watch?v=sxLgk7g_YFM

În plus vom mai expune o serie de alte echipamente cum ar fi termostatele cu control prin Internet Salus iT500 și Salus RT310i, un cântar cu analizor al masei corporale și un ”smartwatch” pentru copii cu funcție de telefon și localizare prin GPS.

Vizitatorii vor avea ocazia de a asista la demonstrații ”live” ale funcționalității produselor mai sus menționate. Pentru cei interesați, echipa Salus va face oferte promoționale pe durata evenimentului și va putea oferi soluții personalizate de implementare a produselor, în funcție de specificul fiecărei aplicații.

Vă asteptăm să vizitați standul nostru din cadrul evenimentului ”Outdoor” al ”Bucharest Technology Week”, situat în piața George Enescu din București, în intervalul Vineri 26.05.2017, Orele 14.00 – Duminică 28.05.2017 orele 18.00 .

http://www.saluscontrols.ro/
http://it600.ro/
https://www.facebook.com/SALUSControlsRomania/
https://www.youtube.com/user/SalusControls

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08