Renault la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 25, 2017

Tehnologia a însemnat pentru Renault, dintotdeauna, mai mult decat efortul cotidian de cercetare pentru găsirea celei mai eficiente soluții. Fie că vorbim de primele punctaje de cinci stele la testele EuroNCAP, de introducerea motoarelor turbo în Formula 1 și de performanțele din motorsport, de Espace – primul monovolum din industrie, sau de prima gamă de autovehicule electrice, la capitolul tehnologie, Renault demonstrează mereu că țintește atât inovația cât și excelența.

În zilele noastre, vehiculele cu “zero emisii” caută un nou drum pentru mobilitate, iar Renault oferă prima gamă de modele electrice de serie: Twizy, ZOE, Kangoo. Twizy și Zoe sunt cele mai potrivite soluții pentru mobilitatea urbană și le veți putea studia la standul Renault.

Leader în vânzări pe segmentul vehiculelor electrice în Europa, Renault avansează cu programul său inovator și strategia Z.E. (Zero Emisii). Marca lansează în această lună în România noul ZOE, cel mai vândut vehicul electric din Europa, dotat cu baterie Z.E. 40, care oferă o autonomie NEDC ̽ de 400 km (echivalentul unei distanțe reale de 300 km în mediu urban și limitrof). Aceasta incorporează o energie de 41 kWh, iar capacitatea sa de stocare este aproape dublă în comparație cu bateria standard 22kWh.

Conceput și tehnologizat la Centrul Tehnologic Renault din Guyancourt, iar mai apoi asamblat la fabrica din Flins, modelul ZOE este lansat în Romania cu motorul Motorul R90, propunând doua niveluri de echipare: LIFE şi INTENS. Clienții pot opta, încă de pe versiunea de baza, între bateria Z.E.22 (240 Km NEDC) şi bateria Z.E.40 (400km NEDC). Cu ocazia lansării acestui model, marca Renault propune clienților o nouă variantă de comercializare, de tipul „Full Purchase”, care include prețul bateriei.

TWIZY este o soluție fără precedent pentru condusul în oraș. Ușurința și agilitatea sa amintesc de lumea scuterelor și motocicletelor, dar standardul de siguranță și confort pe care îl oferă este aproape de cel al unui vehicul cu patru roți. TWIZY devine astfel soluția ingenioasă pentru deplasările urbane, surprinzând în același timp caracteristicile esențiale ale vehiculelor electrice Renault: agilitate, dinamism, siguranță.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08