Pulsar Technologies la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 12, 2017

Noi, Pulsar Technologies, avem onoarea de a invita pe toată lumea la standul nostru din cadrul celui mai amplu eveniment de tehnologie din țară, Bucharest Technology Week, pentru a testa cele mai populare tehnologii de la ora actuală: smart home, realitate virtuală și robotică.iHouse, noua generație de case inteligente, G-Force VR, jocul care oferă o experiență de zbor cu grad maxim de imersiune și brațul robotic inteligent, sunt câteva din proiectele pe care noi le producem pentru confortul tău zilnic, pentru entertainment-ul tău și pentru pasiunile tale în materie de robotică.

„Hai să modelăm viitorul împreună” este tema centrală a standului de anul acesta, astfel că am făcut o selecție cu cele mai noi tehnologii pe care le expunem.
În cadrul evenimentului se vor putea cumpăra case inteligente iHouse sub formă de starter kit, ochelari VR personalizați și machete smart din jocul G-Force VR.

iHouse, noua generație de case inteligente, este un sistem smart home extrem de flexibil, care permite controlul luminii și al aparaturii din casă dintr-o interfață intuitivă și prietenoasă direct de pe telefonul mobil. WiFi, Zigbee, Z-Wave, infraroșu sunt câteva dintre tehnologiile pe care iHouse le suportă. În cadrul evenimentului vom testa cum putem să modificăm culoarea și intensitatea unui bec inteligent, să schimbăm muzica de pe sistemul home cinema, să aprindem luminile și să deschidem porți inteligente direct de pe telefonul mobil.

pusalr

Arm One, brațul robotic pentru oricine și bun la orice, este un robot inteligent 100% compatibil Arduino și LEGO Mindstorms, ce va fi capabil în curând să asculte comenzi vocale. Acesta este conectat la internet prin modulul Ethernet inclus sau prin WiFi. Pe lângă acestea, Arm One suportă card MicroSD, Bluetooth și multe alte extensii. Pe lângă acesta, vom expune și Dobot Magician, brațul robotic care va printa 3D, live, forme propuse de vizitatori.

Așadar, ne vedem în Piața Georce Enescu – stand B26, lângă Schneider, pentru a testa iHouse, G-Force, Arm One și Dobot Magician!

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08