Philips Lighting @ #btechweek. Descopera experienta perfecta in lumina potrivita!

  • By Tech Week
  • May. 15, 2017

Philips Lighting, liderul global in produse de iluminat, sisteme si servicii, este dedicat inovatiei si sustine pentru al doilea an consecutiv #BtechWeek, cel mai asteptat eveniment de catre toti pasionatii de gadgeturi. Philips Lighting crede cu tarie in misiunea evenimentului de a incuraja inovatia si de a prezenta si adopta produsele ingenioase care tin pasul cu evolutia tehnologiei.

Intre 23 si 28 mai, in cadrul Bucharest Tehnology Week, vizitatorii vor avea ocazia sa traiasca experienta Philips Lighting atat intr-un spatiu dedicat din interiorul Athene Palace Hilton, cat si intr-o zona outdoor special amenajata in Piata George Enescu.
Astfel, prima oprire in universul iluminatului smart home va avea loc la standul interactiv din incinta Athene Palace Hilton unde pasionatii de tehnologie vor avea ocazia sa testeze cel mai inovator sistem de iluminat wireless.

site phil
Philips Hue ofera experiente de iluminat inedite prin combinarea eficienta a becurilor LED cu tehnologia intuitiva wireless si controlul inteligent mobil intr-un sistem de iluminat unic. Kit-ul de baza contine trei becuri LED RGB Wi-Fi si bridge-ul Hue care pot conecta pana la 50 de surse de iluminat. Cele peste 200 de aplicatii disponibile ofera posibilitatea de personalizare a luminii, de pe propriul dispozitiv inteligent mobil (telefon, tableta) – de la lumina alba functionala calda sau rece pana la scene de iluminat complexe cu pana la 16 milioane de culori.

Specialistii Philips Lighting vor fi la dispozitia tuturor vizitatorilor si le vor povesti si despre surprizele personalizate pe care i le-au pregatit pe durata expozitiei.
In continuare, participantii sunt invitati sa isi construiasca propria experienta Philips Hue in spatiul dedicat din cortul amplasat in Piata George Enescu. Cu toti vor avea ocazia sa isi creeze propriul iluminat si vor descoperi modul in care lumina le influenteaza starea de spirit, cum ajuta la relaxare sau cat de importanta e lumina atunci cand ne bucuram de momentele speciale.

Si pentru ca este un sustinator activ al inovatiei, Philips Lighting ii asteapta pe toti pasionatii tehnologie fie ca sunt studenti, tineri profesionisti si antreprenori, bloggeri, jurnalisti sau pur si simplu curiosi.

Intre 23 si 28 mai, Philips Lighting pune in lumina solutiile smart la Bucharest Technology Week si ne invita sa descoperim universul iluminatului conectat si sa traim impreuna experienta reala a iluminatului inteligent.
La #BtechWeek vei avea parte de experienta perfecta in lumina potrivita!

Philips Lighting este lider global in produse de iluminat, sisteme si servicii, este dedicat inovatiei, si contribuie la imbunatatirea stilului de viata. Intelegerea profunda a efectului pe care lumina il are asupra vietii oamenilor si know-how-ul tehnologic deprins de-a lungul anilor ne permit sa inovam in domeniul iluminatului inteligent. Sub conceptul Internet of Things, oferim mai mult decat lumina si transformam spatiile urbane, cladirile, dar si locuintele. Imbunatatim vietile oamenilor oferind solutii de iluminat inteligente, complete si inovatoare, atat pe piata de consum, cat si pe cea profesionala.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08