LINK group la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 19, 2017

Cine suntem? LINK group este unul dintre liderii de piață ai serviciilor educaționale din Europa de Est și Sud-Est. Noi credem că nimic nu este întâmplător, iar acest statut reprezintă rezultatul unor ani intenși de muncă și dedicare. Cu alte cuvinte, oferim programe de studiu recunoscute prin certificările internaționale pe care cursantul le obține la absolvire. În ultimii 7 ani am școlarizat peste 5 000 de oameni, iar în prezent avem mai mult de 150 de companii partenere.

Misiunea noastra. Oricine ai fi, să știi că educația ta este scopul nostru și deopotrivă, cel mai mare considerent pe care ni l-am însușit. Noi punem la dispoziția cursanților o mulțime de resurse pentru dezvoltarea lor profesională. De altfel, îi ajutăm să devină mai buni, să își construiască sau să își consolideze cariera și, de asemenea, să ajungă oameni de succes.

linkgroup

Ce facem concret? Ei bine, LINK group are două mari orientări pe care, într-o manieră filozofică, le-aș numi școli de gândire. Mă refer, așadar, la BusinessAcademy și la LINK Academy.

a) BusinessAcademy conține cursuri de acreditare în mai toate marile arii de activitate dintr-o companie. Te invit să studiezi programele aici: https://goo.gl/XQWATS
b) LINK Academy face obiectul întâlnirii noastre din data de 26 mai. În cadrul LA oferim programe de programare, administrare și design.

În sfera programării organizăm cursuri de Java, PHP, C#. În urma absolvirii acestora vei obține certificări internaționale Oracle, Zend și Microsoft.

De ce venim la #btechweek? Ne dorim ca programele noastre de studiu să obțină vizibilitate și astfel, mult mai mulți oameni să aibă acces la ele. Pe de altă parte, ne propunem să încheiem parteneriate cu diverse companii… tot în beneficiul actualilor și viitorilor noștri cursanți (dintre care poți face parte chiar TU).

Cum să ne recunoști la #btechweek? Uită-te după 2 roll up-uri și o măsuță de tip cocktail, marca LINK group. Mai specific, unde vezi coada în fața standului, să știi că e posibil ca acolo să fim noi.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08