Training-uri de conștientizare în domeniul securității cibernetice facilitate de Kaspersky Lab la Bucharest Tech Week 2018

  • By Tech Week
  • May. 07, 2018

„Tehnologie” este cuvântul cheie. La Kaspersky Lab avem tehnologia în sânge: de 20 de ani dezvoltăm soluții pentru a proteja utilizatorii de Internet și companiile împotriva amenințărilor cibernetice. Prin urmare, Bucharest Technology Week ni se pare o foarte bună ocazie de a ne prezenta ultimele descoperiri și soluții din domeniul securității cibernetice. Răspunsul pentru a te feri de amenințările din mediul online nu este ca utilizatorii să se sustragă evoluției tehnologice, ci, dimpotrivă, să învețe să o folosească în avantajul lor, în mod responsabil.

Vom avea un stand împreună cu partenerul nostru, Alef Distribution Ro. Va fi un stand interactiv, unde vizitatorii vor putea vedea live, pe un display modulele noastre de training-uri, vor putea să afle tot ce îi interesează despre securitatea cibernetică și să câștige premii.

La #btechweek vom prezenta o platformă online de training-uri de cybersecurity awareness, create în special pentru personalul non-IT. Având în vedere că peste 80% dintre incidentele de securitate cibernetică dintr-o companie sunt cauzate de erori ale angajaților, credem că este foarte importantă pregătirea acestora. Când se gândesc la training-uri de conștientizare în domeniul securității cibernetice, oamenii se tem că vor fi foarte tehnice sau, în cel mai bun caz, doar plictisitoare. În schimb, colegii noștri reușesc să le facă foarte accesibile pentru angajații care nu au o pregătire tehnică și, contrar prejudecăților, deloc plictisitoare, cu ajutorul unor tehnici precum gamification.

Există numeroase module de training, care pot fi folosite în funcție de specificul companiei – de exemplu, avem module axate pe elemente generale de securitate, dar și pe securitatea dispozitivelor mobile, pe programe ransomware sau pe tehnici de phishing, pentru ca angajații să le poată recunoaște și evita.

Soluțiile noastre sunt create pentru toate categoriile de companii, de la IMM-uri, până la marile companii, din toate domeniile de activitate. În ziua de azi, conectarea la Internet și la tehnologia IT este o constantă pentru orice tip de companie, iar pericolele pot veni de oriunde. Avem în vedere orice organizație care dorește sa crească nivelul conștientizării acestor pericole, pentru angajații din afara departamentului IT și, astfel, să scadă semnificativ numărul incidentelor de securitate informatică provocate de factorul uman.

Ca tip de angajați, ne adresăm în special managerilor IT, de HR sau directorilor generali, dar, practic, oricine dorește poate să afle cum să se protejeze de cele mai frecvente amenințări cibernetice, la birou și în viața personală.

Vă așteptăm pe 17 mai 2018, de la ora 9:00, la Athénée Palace Hilton, la o demonstrație interactivă și o discuție despre conceptul de training-uri de conștientizare în domeniul securității cibernetice, dezvoltat de Kaspersky Lab. Haideți să aflați de ce este important și cum vă poate ajuta să aveți angajați mai bine informați, pregătiți să evite amenințările cibernetice care vă pot afecta compania!

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08