IBM la Java Summit – Bucharest Technology Week

  • By Tech Week
  • May. 19, 2017

IBM susține și promovează inteligența, rațiunea, și știința ca piloni de progres al societății, umanității și al business-ului de peste un secol. Prin sprijinul impactului benefic al tehnologiei în viața de zi cu zi, #btechweek vine în completarea acestor valori.

Cu toții ne amintim de Watson, inteligența artificială dezvoltată de IBM care i-a învins pe campionii mondiali Brad Rutter și Ken Jennings la jocul de cultură generală Jeopardy.

La Java Summit de la Bucharest Technology Week vei avea ocazia să-l vezi pe Watson în acțiune, de data aceasta o solutie de chat bot din zona client support service, dezvoltată pe baza Watson Cloud Developer.

IBM reușește să aducă aproape de tine tehnologii de vârf, precum cognitive computing, printr-o interacțiune distractivă cu Watson! În timpul unui joc la o masă de fussball, vor fi demonstrate capabilitățile de dezvoltare folosind Bluemix și serviciile Watson Internet of Things.

Cei care beneficiază de soluțiile IBM sunt clienți din zona enterprise, pentru care IBM este partener în Digital Reinvention. Produsele IBM ajută clienții, partenerii și angajații lor să îmbunătățească procesele interne și să se apropie de utilizatorii lor finali. Un exemplu în acest sens este chat bot’ul prezent la eveniment, care simplifică procesul de conectare al unui departament de relații cu clienții și oferă informațiile necesare, în baza interconectării cu alte sisteme.

Echipa IBM te așteaptă vineri, 26 Mai, la Athenee Palace Hilton!Alexandra Luminița Tanef
Java Middleware Practice Lead @ IBM CIC CEE Romania

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08