Holotech Studios la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 15, 2017

Holotech Studios este un startup Indie românesc, creat de o echipă de veterani în game development.
Majoritatea membrilor cheie din Holotech Studios au lucrat în industria de dezvoltare de jocuri începând cu anul 2002 pană în 2014, și au contribuit la dezvoltarea a mai mult de 40 de jocuri finalizate pentru PlayStation2, PlayStation3, Xbox, Xbox360, GameCube, Wii, WiiU , 3DS, PC-unele dintre ele, lansate și pe Steam.

Scopul Holotech Studios este de a revoluționa modul în care interactionăm on-line utilizând caractere digitale. Holotech Studios își propune, de asemenea, să contribuie la domeniul de animație și de cercetare de captare de performantă, creând în același timp ceva cu adevărat unic și memorabil pe desktop și telefoane mobile.

Produsul principal al companiei este FaceRig, un program software care permite utilizatorilor să întruchipeze și animeze în timp real personaje create pe calculator (CG characters) prin captarea miscărilor înregistrate de webcam-uri.
FaceRig Classic, versiunea pentru “home-use” a fost lansat pe Steam în 2015 și se bucură de un real succes, aproape jumătate de milion de utilizatori.

Se adresează gamerilor, artiștilor modelatori sau animatori, streamerilor, YouTuberilor și tuturor celor carora le place sa isi distreze familia si prietenii.

De asemenea a fost lansat pe iOS și Android, în toamna anului 2016. Și are peste 2 Milioane de downloaduri deja!

Și FaceRig Studio, versiunea profesionala pentru B2B, a fost lansată la sfârșitul anului 2016. Aceasta permite folosirea unor senzori speciali de captare a mișcării, precum Perception Neuron. De asemenea oferă opțiunea de a exporta animațiile sau a le edita în Timeline Editor.

Se adreseaza creativilor, cum ar fi realizatorii de film si de continut video, artiștii de animație și artiștii care lucrează în industria jocurilor sau oricine necesită un instrument de expresie pentru un proiect creativ și ambițios.

Holotech Studios susține Bucharest Tehnology Week prin participarea sa în calitate de expozant în cadrul ediției 2017.
În perioada 26-28 Mai, vă așteptăm la expoziția outdoor să testați FaceRig live!

Aflați mai multe despre noi accesând www.facerig.com!

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08