Evolio sustine Bucharest Tehnology Week

  • By Tech Week
  • May. 10, 2017

Evolio sustine Bucharest Tehnology Week prin participarea sa in calitate de expozant in cadrul editiei 2017. Brandul Evolio a fost lansat pe piata romaneasca de electronice sub umbrela Televoice Group in urma cu aproximativ zece ani, avand ca obiective principale anticiparea si solutionarea necesitatilor si solicitarilor venite din partea clientilor si partenerilor. Desi piata de tehnologie este una dinamica, in care gamele de produse se schimba rapid, competitia este mare, iar preferintele consumatorului oscileaza de la o zi la alta, Evolio a continuat sa inoveze si sa aduca in piata produse competitive, reusind in prezent sa ocupe un loc important in topul companiilor romanesti producatoare si distribuitoare de produse electronice.
In acest context sustinerea evenimentului Bucharest Tehnology Week prin participarea activa a brandului Evolio este una fireasca, intrucat expozitia reuneste lideri ai pietei tehnologice nationale si internationale si atrage anual mii de noi entuziasti ai produselor electronice.
In cadrul Bucharest Tehnology Week 2017, vizitatorii standului Evolio vor fi intampinati cu produse inovative din categoriile: camere video de actiune, gps-uri auto, drone, vehicule electrice, bratari fitness si ceasuri inteligente. Pe toata perioada expozitiei vizitatorii vor putea testa cele mai noi produse lansate sub brandul Evolio de la inceputul anului (ceasul inteligent X-Watch 3, ceasul inteligent X-Watch M, camera de actiune iSmart Ultra, camera de actiune iSmart 360, gps-ul auto Preciso 5, etc) dar si prototipuri ale produselor de tipul drone, vehicule electrice si ceasuri inteligente ce urmeaza a fi lansate in aceasta vara si ale caror specificatii tehnice vor fi dezvaluite doar in cadrul evenimentului.

xWatch_M_pic01 xWatch_M_pic02

Ceasurile inteligente Evolio X-Watch 3 si Evolio X-Watch M in prezent sunt vedetele gamei smartwatch. Device-urile imbina armonios design-ul cu utilitatea si monitorizeaza evolutia parametrilor fizici si de sanatate. Modelul X-Watch M poate fi folosit de utilizator inclusiv ca telefon propriu-zis, intrucat dispune de slot pentru card SIM.
Pe segmentul camere de actiune pozitiile fruntase sunt ocupate de Evolio iSmart Ultra si Evolio iSmart 360. Evolio iSmart Ultra este o cameră de acțiune revoluționară ce vine echipată cu unul din cele mai noi și mai puternice procesoare de codare video Ambarella, senzor optic Panasonic de 12MP, și care filmează real la rezoluția 4K cu 30 frame-uri pe secundă. Camera de actiune Evolio iSmart 360 ofera filmari la 360 de grade cu 30 frame-uri pe secundă si dispune de senzor Sony și obiectiv de tip fish eye de 16MP.
Gama GPS a fost si ea innoita de curand cu Evolio Preciso 5. Gps-ul auto este dotat cu ultima versiune a softului de navigație Mireo Don’t Panic și hartă Full Europa cu actualizare gratuita. Avand ecran tactil de 5 inch, GPS-ul Preciso 5 oferă funcții inteligente de asistență în trafic si poate reda fotografii, secvențe video, fișiere text și audio.
Portofoliul brandului Evolio este unul foarte diversificat si se adreseaza tuturor tipurilor de consumatori indiferent de varsta, sex, venituri sau cunostinte IT. Pentru aceasta editie a Bucharest Tehnology Week, Evolio promite sa aduca multa inovatie, voie buna si oferte de pret extraordinare. Standul Evolio va putea fi vizitat la numarul B20 din Piata George Enescu pe intreaga perioada a weekedului 26-28 mai 2017.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08