EV ROMÂNIA TE INVITĂ LA TEST DRIVE LA TECH EXPO

  • By Tech Week
  • May. 09, 2018

EV România vine la Bucharest Technology Week pentru a arăta că e posibil să fii diferit în domeniul mobilității auto și stocării energiei alternative. Dorim să aducem la cunoștință publicului că deja de astăzi în România se implementează soluții inovative în acest domeniu. Fie că e vorba de companii de taxi-uri, companii producătoare de energie regenerabilă, companii de curierat sau chiar în domeniul e-rally motorsport.
Promovăm utilizarea energiei alternative, un domeniu care crește și se dezvoltă rapid în ultimii ani, iar #btechweek ne ajută să facem cunoscută activitatea noastră unui public cât mai larg. Sperăm să răspândim mesajul “folosește energie alternativă” și în acest an.

La această ediție vom oferi publicului drive teste la bordul Daciei Logan II Electrice propulsată de energia verde produsă de trailer-ul nostru mobil solar. De asemenea, vom prezenta soluții de stocare a energiei alternative pentru sistemele fotovoltaice off-grid, pe bază de baterii litiu, cu capacități începând de la 10 până la câteva sute de kWh.

Pentru detalii tehnice vă rugăm să vizitați website-ul nostru www.evromania.ro.
Invităm pe toți cei pasionați de tehnologie, care sunt în căutare de soluții de mobilitate și stocare a energiei alternative pentru afacerile lor, care vor să beneficieze de un plus valoare de imagine din implementarea acestora și care vor să impacteze comunitatea din care fac parte.

Vă așteptăm să ne revedem în Piața Universității în perioada 18-20 mai 2018.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08