EATON la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 15, 2017

xComfort este sistemul wireless complet pentru Casa Inteligentă oferit de EATON. xComfort by EATON este prezent pentru a doua oară consecutiv la principalul eveniment de tehnologie din Romania #BTechWeek susținând răspândirea technologie în viața Românilor. Venim la acest eveniment pentru a aduce mai aproape de Români tehnologia pentru Case Inteligente și pentru a încuraja în general interesul față de tehnologie.

Anul acesta va așteptăm cu standul interactiv xComfort la care va puteti conecta chiar de pe telefonul propriu în doar 3 pasi simplii. Control la un click distanță pe propriul telefon asupra standului care beneficiază de senzori de diferite tipuri, elemente de execuție, Smart Home Controller, dimere pentru corpuri de iluminat LED, camera IP, dar si de ultima noutate a sistemului, room controllerul touch, un echipament multifuncțional touch screen capabil să controleze climatizarea într-o locuință atât în mod standalone cât și în mod centralizat.

1

Experimentează la târg confortul pe care il dorești pentru casa ta și cu siguranță te vei îndragosti de acest sistem. Pasionat sau nu de tehnologie ești așteptat la standul nostru să testezi sistemul xComfort și cu sigurantă il vei dori și pentru tine.

2

3

4

Te așteptăm în piața George Enescu de Vineri 26 Mai până Duminică 28 Mai la standul Eaton în cadrul Tech Expo să discutăm și să testezi noua tehnologie xComfort pentru case inteligente.

5

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08