Descoperă noile produse L’ÓR și oferă-ți momente de pură încântare

  • By Tech Week
  • May. 07, 2018

Descoperă noile produse L’ÓR și oferă-ți momente de pură încântare.

Cu o istorie de peste 25 de ani în lumea celor mai bune cafele, brandul L’ÓR a ajuns acum și în România.

Inspirat de perfecțiunea gustului, L’ÓR aduce o selecție gourmet de tipuri de cafea create pentru a oferi momente de pură plăcere.

Brandul L’ÓR s-a născut în Franța sub semnătura eleganței și îmbină rafinamentul și tehnologia pentru a oferi o experiență multisenzorială tuturor celor care iubesc să se răsfețe cu o cafea bună, prețioasă ca aurul.

Produsele L’ÓR beneficiază de un ambalaj special, ce integrează inovația Aroma Lock, o tehnologie nouă de ambalare care păstrează intacte prospețimea aromei și gustul rafinat al cafelei pentru un timp îndelungat, în ambalaje nevidate.
Inovația Aroma Lock setează un nou standard de aur pe piața cafelei din România. Datorită acesteia, nu mai este necesară vidarea pachetului, deoarece tehnologia permite acum ambalarea cafelei imediat după ce a fost măcinată, evitând contactul cu oxigenul încă de la început. Prin ambalarea imediată, întreaga aroma seducătoare a cafelei este capturată și te aduce mai aproape de momentul prăjirii cafelei.

Gustul bogat este creat printr-un acord perfect între mai multe tipuri de cafea, după o rețetă originală, cu note blânde și țări, pentru a captiva și încânta toate simțurile. Fiecare ceașcă de cafea L’ÓR aprinde un moment de plăcere pură și seduce simțurile prin intensitatea aromelor.

L’ÓR oferă un sortiment bogat de arome rafinate, cu diferite nivele de intensitate.

L’Or îmbracă mai multe ținute pe rafturile magazinelor din România, oferind o selecție largă de sortimente, în cafea prăjită și măcinată, cafea solubilă, Tassimo și cafea boabe, toate având mai multe profiluri de gust, astfel încât să satisfacă și cele mai pretențioase gusturi.

Selecția L’ÓR este disponibilă deja în magazinele din România. Pentru mai multe informații despre universul L’ÓR, vizitați www.lorcoffee.ro și https://www.facebook.com/lorcoffee/

Tassimo

Tassimo este sistemul inteligent de cafea pentru acasa, care știe să citească, astfel încât să prepare de fiecare dată cafeaua perfectă, la doar o atingere de buton, în cel mai scurt timp. Indiferent că preferi cafeaua ristretto, espresso, cafe cremă sau cappuccino, Tassimo este soluția perfectă pentru cafeuaua ta din fiecare zi, fără bătăi de cap și timp pierdut.

Vizitatorii standului Tassimo vor putea degusta o selecție din produsele disponibile în magazine, de la Jacobs Ristretto – o cafea intensă pentru dimineți energice, L’Or Cafe Long Classic – o cafea 100% arabică catifelată, până la băuturi delicioase de cafea cu lapte precum Jacobs Cappuccino și Latte Macchiato.

Tassimo se adresează acelor persoane care vor să bea o cafea de calitate, de la branduri precum Jacobs și L’Or, dar și ciocolată caldă Milka, care se prepară ușor, fără bătaie de cap și mizerie, în cel mai scurt timp.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08