CoinFlux vă dă întâlnire la Bucharest Technology Week

  • By Tech Week
  • May. 08, 2018

Hai să ne întâlnim la Bucharest Technology Week!

#BTechWeek este despre a celebra puterea tehnologiei. Este dedicat tuturor iubitorilor de tehnologie, fie ei studenți, specialiști în tehnologie sau antreprenori.
Cea de-a treia ediție a Bucharest Tech Week, pe lângă faptul că promovează companii din toată lumea, se concentrează pe cele mai inovative companii prezente în industria IT din România.

De ce mergem la #BTechWeek?

Unul dintre principalele motive pentru care am decis să facem parte din acest festival al tehnologiei este faptul că adună într-un singur loc cele mai importante companii din industria IT.
Prin această inițiativă, la nivel național, #BTechWeek a devenit unul dintre cele mai importante evenimente din domeniul tehnologiei. Astfel, noi îl considerăm a fi locul perfect pentru a ne prezenta serviciile de înaltă calitate.
În cadrul #BTechWeek, vom oferi informații tuturor celor interesați de serviciile noastre, fie ei studenți, specialiști în tehnologie, antreprenori, pasionați de tehnologie financiară sau monede digitale.
Vino să ne vezi în acțiune la Bucharest Tech Expo!
Standul nostru va fi împărțit în două zone:

1. Punctul de informații CoinFlux

Aici este locul unde specialiștii noștrii vor fi pregătiți să răspundă tuturor întrebărilor tale. Vei putea afla despre tehnologia blockchain și despre monedele digitale pe care le poți tranzacționa prin intermediul platformei noastre.
Va fi locul perfect pentru a ne cunoaște pe noi, cei din spatele logo-ului CoinFlux. Vom fi acolo pentru a-ți oferi informații cuprinzătoare despre tehnologia care stă la baza monedelor digitale, despre cultura companiei și planurile noastre de viitor.

2. Concursul “CoinFlux și câștigi!”

Concursul “CoinFlux și câștigi!” este locul perfect pentru a-ți testa cunoștințele în domeniu. Concursul va consta într-un quiz cu tematici precum tehnologia blockchain și monede digitale pe care noi le oferim: Bitcoin, Ether, Ether Classic și Litecoin.

Nu uita, vom acorda premii tuturor participanților la acest concurs! Totodată, la finalul evenimentului, în data de 20 Mai, vom extrage aleatoriu, dintre toți participanții la acest concurs, un câștigător al premiului cel mare, un Ledger Nano S.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08