Cloud Learning și VR pentru instruirea angajaților, la Bucharest Technology Week

  • By Tech Week
  • May. 17, 2017

Într-un sondaj pe care l-am realizat anul trecut (și pe care l-am reluat și anul acesta), am descoperit că mai puțin de jumătate din companiile din România folosesc cursuri eLearning pentru trainingul angajaților. Chiar și în firme în care, la angajare, se pune mare preț pe competențele digitale!

Cu alte cuvinte, majoritatea business-urilor românești își instruiesc în continuare forța de muncă după aceleași metode ca în urmă cu 20, 30 de ani – își trimit oamenii la cursuri câteva zile, scoțându-i din activitate, sau îi invită pe toți în sala de training, pentru o zi, două, să fie instruiți de un specialist. Desigur, scoțându-i din activitate.

PSI_2_2

Trei sferturi din companiile care au participat la sondaj au declarat că nu au sau că nu folosesc o platformă de Learning Management System (pe scurt, LMS). Iar paradoxul este că lucrează cu „millenials”. Supranumiți „nativii digitali”, aceștia se regăsesc în mijlocul unui curent informaţional permanent, care le modifică aspiraţiile, nevoile, comportamentele.

Ceea ce vă propun la această ediție a Bucharest Technology Week este un instrument care va revoluționa piața de training pentru companii, o soluție simplă de instruire, evaluare şi management al conţinutului educaţional multimedia: Cloud Learning.

În primul rând, este simplu de folosit și vine deja cu un pachet de 12 cursuri incluse, astfel încât instruirea online a angajaților poate să înceapă imediat. Conține un editor prin care trainerii interni ai oricărei companii își pot crea propriile cursuri, teste sau sondaje, pot evalua cunoștințelor angajaților, pot monitoriza și raporta instruirea. Practic, pot fi create rapid cursurile noi necesare organizației, fără niciun cost suplimentar!

University life is great. Top view photo of young man posing at camera and smiling while enjoying digital tablet, sitting on cafe windowsill


În al doilea rând, este sigur. Este găzduit în structura Amazon Web Services și se utilizează în sistem Software as a Service (SaaS), în Cloud. Nu mai ai nevoie de servere, de echipamente locale, de un specialist IT pentru update, securizare, iar cheltuielile de capital (hardware, servicii de implementare, licență pentru software) se transformă în cheltuieli operaționale.

Un alt avantaj este faptul că le permite cursanților să parcurgă cursurile online în propriul ritm, de oriunde și folosind orice tip de dispozitiv – de la desktop la tabletă sau telefon mobil. Și nu exclude instruirea tradițională, cu trainer! Ceea ce propune inedit serviciul Cloud Learning este o soluție care combină cursurile online interactive, centrate pe cursant, cu instruirea tradițională în sala de curs, centrată pe instructor. Tehnica se numește blended learning.

MK2

Așadar, pe 23 și 24 mai îi invit la standul SIVECO România pe specialiștii din departamentele de HR, Learning&Development și Training. Vom vorbi despre cum putem integra într-un singur produs ușor de utilizat procesele atât de costisitoare și de delicate de training, inducție, motivare a angajaților, dezvoltare personală și blended learning.

Ne reîntâlnim la Bucharest Technology Week pe 26 mai, cu o demonstrație de materiale de instruire bazate pe Virtual Reality și 3D, tehnologii moderne pe care le putem integra în procesul de instruire a angajaților, cu rezultate spectaculoase.
Viorel Jigman, AeL Manager @ SIVECO România

P.S.: Am pregătit și un concurs pentru participanți, cu premii în vouchere de cumpărături în valoare de 800 RON, dar despre această surpriză veți afla mai multe la standul SIVECO!

Negociere1

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08