Brother aduce tehnologie mobilă și desktop de imprimare și scanare la Bucharest Technology Week

  • By Tech Week
  • May. 18, 2017

Brother – unul dintre cei mai mari dezvoltatori de tehnologii de imprimare și comunicare, va fi prezent la Bucharest Technology Week, cea mai mare platformă de relaționare și învățare pentru pasionații de tehnologie, pentru a expune cele mai inovative produse ale sale.
Prezentând aceste echipamente vizitatorilor, Brother dorește să arate că este un adevărat partener tehnologic al companiilor, susținând un mod de lucru inteligent și eficient.

impri

Seria de echipamente Laser Business Color, disponibilă în România din luna Mai 2017, va fi reprezentată la BTech Week de către vârful de gamă, imprimanta multifuncțională MFC-L9570CDW. Această gamă de echipamente oferă mai mult decât imprimare și scanare eficientă, ea permite îmbunătățirea substanțială a fluxului de lucru prin ecranul tactil configurabil, scanare și imprimare mobilă & NFC, ADF mărit și accesorii ce oferă flexibilitate la configurare.

 

impri2Druck

Mobilitatea fiind un cuvânt cheie pentru companiile actuale, Brother inovează constant și în tehnologia de imprimare și scanare mobilă și prezintă scanerul wireless de documente DS920W și imprimanta mobilă, recent premiată la iF Design Awards, Pocket Jet 773. Având dimensiuni extrem de reduse, acestea sunt cele mai mici echipamente de pe piață din clasa lor și oferă rezultate de o calitate deosebită.
La standul Brother vor fi prezente și echipamente de etichetare premiate, având caracteristici unice la nivel golbal. Toate așteaptă să fie prezentate vizitatorilor, iar cele mai interesante întrebări și testări vor fi premiate.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08