Bright susține inovația, în calitate de partener digital la Bucharest Technology Week


by tech week team, Monday May 15th, 2017

În mai puțin de două săptămâni, Bucharest Technology Week pune Bucureștiul pe harta tehnologiei moderne și aduce în prim-plan cele mai noi inovații care conturează prezentul și schimbă viitorul.

Pentru că Bucharest Technology Week este spațiul perfect de conectare a publicului cu tehnologia, Bright, una dintre agențiile fundamental digitale din România se regăsește, începând cu acest an, printre prietenii susținători ai proiectului. Astfel, cea de-a doua ediție #btechweek poziționează agenția ca partener digital al evenimentului.

Colaborarea dintre Universum si Bright a demarat cu succes în acest an, agentia devenind partenerul digital al evenimentelor Bucharest Technology Week, Imobiliarium și, in curand, si Internet&Mobile World pentru 2017.

Bright crede că valorile după care agenția se ghidează – pasiunea, încrederea și evoluția continuă – sunt aceleași care influențează și spiritul inovator, astfel că, asocierea ca partener este una naturală, ce vine din credința comună că inovația și comunicarea digitală sunt parte a aceluiași pilon de bază care va susține societatea viitorului.

blog_BrightandBTW

“Valorile după care ne ghidăm în tot ceea ce dezvoltăm, pasiunea pentru ceea ce facem, încrederea în echipă, proiectele și parteneriatele pe care le construim și evoluția continuă – sunt calităti care potențează creativitatea și revoluția în domeniile tehnologiei și marketingului. Astfel că asocierea cu prietenii de la Universum a venit natural și se ancorează puternic în convingerea noastră comună ca inovația și comunicarea digitală au puterea de a genera valoare adaugată și schimbări în bine în jurul nostru, în societate, în lume.” spune Ioana Barbu, Marketing Director & Managing Partner BRIGHT Agency.

Bright Agency va fi prezentă la #btechweek pe toată durata evenimentului și va transmite în mod constant cele mai importante highlight-uri ale fiecărei zile pe pagina de Facebook a agenției.

back