Bright susține inovația, în calitate de partener digital la Bucharest Technology Week

  • By Tech Week
  • May. 15, 2017

În mai puțin de două săptămâni, Bucharest Technology Week pune Bucureștiul pe harta tehnologiei moderne și aduce în prim-plan cele mai noi inovații care conturează prezentul și schimbă viitorul.

Pentru că Bucharest Technology Week este spațiul perfect de conectare a publicului cu tehnologia, Bright, una dintre agențiile fundamental digitale din România se regăsește, începând cu acest an, printre prietenii susținători ai proiectului. Astfel, cea de-a doua ediție #btechweek poziționează agenția ca partener digital al evenimentului.

Colaborarea dintre Universum si Bright a demarat cu succes în acest an, agentia devenind partenerul digital al evenimentelor Bucharest Technology Week, Imobiliarium și, in curand, si Internet&Mobile World pentru 2017.

Bright crede că valorile după care agenția se ghidează – pasiunea, încrederea și evoluția continuă – sunt aceleași care influențează și spiritul inovator, astfel că, asocierea ca partener este una naturală, ce vine din credința comună că inovația și comunicarea digitală sunt parte a aceluiași pilon de bază care va susține societatea viitorului.

blog_BrightandBTW

“Valorile după care ne ghidăm în tot ceea ce dezvoltăm, pasiunea pentru ceea ce facem, încrederea în echipă, proiectele și parteneriatele pe care le construim și evoluția continuă – sunt calităti care potențează creativitatea și revoluția în domeniile tehnologiei și marketingului. Astfel că asocierea cu prietenii de la Universum a venit natural și se ancorează puternic în convingerea noastră comună ca inovația și comunicarea digitală au puterea de a genera valoare adaugată și schimbări în bine în jurul nostru, în societate, în lume.” spune Ioana Barbu, Marketing Director & Managing Partner BRIGHT Agency.

Bright Agency va fi prezentă la #btechweek pe toată durata evenimentului și va transmite în mod constant cele mai importante highlight-uri ale fiecărei zile pe pagina de Facebook a agenției.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08