Bright Agency mizează pe customizarea digitală în 3D

  • By Tech Week
  • May. 09, 2018

Bright Agency și Bucharest Technology Week împărtășesc pasiunea comună pentru tehnologie. Acest lucru ne-a adus împreună ca parteneri pe terenul experiențelor digitale. Este al doilea an când dezvoltăm în colaborare website-ul evenimentului.

Un festival de tehnologie reprezintă o experiență în sine. Este vorba despre conectare atât cu cele mai inovatoare tehnologii, cât și cu speakeri cu reputație din domeniu. Bucharest Technology Week este un loc unde resurse, idei și proiecte sunt puse în comun. De asemenea, reprezintă un context foarte bun pentru Bright să testeze modul în care userii interacționează cu produsele dezvoltate de agenție.

În 2018 vom fi prezenți la Tech Expo cu un configurator de produs 3D. Este un proiect în potențialul căruia credem foarte mult, mai ales în contextul în care personalizarea a devenit una dintre cele mai importante preocupări când ne referim la customer experience.
Acest tip de produs digital se adresează business-urilor construite în jurul oportunităților de customizare pe care le oferă clienților. Brandurile din zona fashion, home & deco, IT &C, beauty, real estate, pot alege să integreze o astfel de soluție pe site-urile lor de prezentare sau în magazinele online.

Un configurator 3D:

1. Facilitează o experiență digitală inovativă, care îi permite utilizatorului să exploreze intuitiv opțiunile de personalizare oferite de un produs;
2. Crește rata de conversie;
3. Sprijină o interacțiune crescută cu brandul și produsele acestuia;
4. Loializează clienții;
5. Creează oportunități de comunicare pentru brand;
6. Este acel factor wow care joacă rol de diferențiere.

Ne vedem la Bucharest Technology Week pe 15, 16 și 17 mai la Business Summits (Athenee Palace Hilton) și între 18 – 20 mai în Piața Universității.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08