Bittnet – construim competente si solutii IT pentru planurile tale de viitor

  • By Tech Week
  • May. 19, 2017

Orice tehnologie vine cu ceva nou, dar nu le spune tuturor cum se pot folosi de această noutate. Misiunea Bittnet este de a învăța oamenii cum să folosească această tehnologie, să-i dezvăluie toate caracteristicile, avanatajele și dezavantajele, pentru a o folosi corespunzător.


Încă de la început, Bittnet a fost materializarea dorințelor noastre de a face business „diferit” față de ceea cu ce toată lumea este obișnuită. Bazându-ne pe experiența noastră tehnică, precum și pe valorile noastre de business (transparență, flexibilitate, orientare către clienți), ne străduim să îți aducem cel mai bun rezultat posibil pentru nevoile tale. Lucrăm într-un business bazat pe cunoaștere, unde cheia este încrederea, iar pentru noi câștigarea și menținerea acesteia realizându-se prin îmbinarea tehnologiei (echipamentele) și a cunoștințelor avansate pe care trainerii Bittnet le dețin.

În cele două zile în care suntem prezenți, zilele dedicate resurselor umane respectiv developerilor, venim cu două abordări diferite. La HR Summit ne veți cunoaște în calitatea noastră de lider al pieței de training IT din România. De ce suntem lideri? Pentru că avem un portofoliu vast de cursuri ce acoperă o gamă variată de vendori de talie mondială (Cisco, Microsoft, Amazon Web Services, Oracle, ITIL, Linux, Citrix, etc.) pentru care, în momentul de față, avem peste 1500 de cursuri. În cei peste 10 ani de activitate în zona educațională IT pentru specialiștii din companii am reușit să instruim mai bine de 15000 persoane care își desfășoară activitatea în țară sau în afara ei. Ne dorim să stimulăm audiența la nivel de cunoștințe și dezvoltare profesională pentru că ne desfășurăm activitatea într-o piața în continua dezvoltare și inovare tehnologică în care angajații trebuie să fie certificați și permanent conectați la nou.

După analizarea nevoilor de training a angajaților dintr-o companie rezultă care sunt cunoştinţele, abilităţile şi aptitudinile de care aceștia au nevoie astfel încât gradul de performanţă dorit de companie să fie atins. Succesul afacerii tale este datorat în mare parte și echipei tale. O echipă bine pregătită poate să facă față tuturor problemelor și solicitărilor care pot apărea.

La Java & PHP Summit ne bucurăm să (re)prezentăm cloud-ul. Publicul din România nu este încă foarte familiarizat cu tehnologia cloud și noțiunile asociate, iar noi ne propunem să rupem această barieră, să facem mai popular conceptul și beneficiile utilizării acestuia. Bittnet are o orientare multi-vendor având certificări la nivel de companie și de echipă tehnică pentru 3 dintre cei mai mari și importanți jucători din piața IT cloud: Amazon Web Services, Microsoft Azure și Google. În felul acesta reușim să identificăm corect nevoia clienților noștri și să le facem recomandările corecte pentru dimensiunea și obiectivele companiei. În calitate de Amazon Web Services Consulting Partner, Amazon Web Services Learning Partner, Microsoft Cloud Partner și Google Apps Authorized Reseller am observat că în era digitală a zilelor noastre adoptarea tehnologiilor cloud este pe un trend ascendent, migrarea și dezvoltarea de aplicații în cloud fiind viitorul ”MUST” pentru companiile ce vor să inoveze pe toate planurile.

Ne bucurăm că produsele și serviciile Bittnet nu se limitează doar la o singură categorie de utilizatori.

Avem în portofoliul de cursuri produse educaționale atât pentru utilizatorii de calculator (suita Microsoft Office), pentru managerii de proiecte (cursuri de Project Management și ITIL), cât și pentru specialiștii IT specializați și nișați pe cele mai neîntâlnite tehnologii. Nu trebuie să le știi pe toate, doar să îți placă ceea ce faci și să îți dorești să te dezvolți profesional pentru a face performanță.

În cea ce privește produsele din portofoliul de integrare, nu ne limităm doar la tehnologiile cloud, ne adresăm companiilor care doresc să apeleze la o echipă certificată de profesioniști, specializați pe tehnologii precum cloud, securitate, Wi-Fi, rețelistică, soluții de colaborare / videoconferință, virtualizare, data center. Avem competeța necesară de a livra proiecte la cheie (de la cablare, până la instalarea și configurarea de echipamente), de a audita rețele, de a face design de rețea, de a oferi mentenanță și suport în procese de migrare în cloud.

Vizitatorii Bucharest Technology Week ne pot găsi în zilele dedicate specialiștilor în resurse umane și developerilor, respectiv pe 24 Mai, la HR Summit și pe 26 Mai, la PHP & Java Summit, în zona dedicată expozanților. Cu siguranță ne putem vedea în orice zi, la cursuri la sediul Bittnet sau la sediul celor ce au nevoie de serviciile și/sau soluțiile de integrare Bittnet.

Voi v-ați făcut o părere despre Bittnet, acum vă așteptăm cu drag la standul nostru pentru a vă cunoaște mai mult!

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08