Bigstep, cel mai performant cloud bare-metal din lume, susține #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 17, 2017

Bigstep este un startup născut în România acum 5 ani, din dorința de a dezvolta servicii de bare-metal cloud competitive la nivel internațional. Bigstep Metal Cloud a fost conceput pentru a înlocui sau extinde implementările locale de soluții de big data, oferind optimizare operațională și eficientizarea ratei de retenție și/sau de conversie pentru orice tip de organizație.

Echipa Bigstep, formată din profesioniști pasionați de big data, propune ca soluție un ecosistem integral pentru big data, într-un cloud bare-metal de mare performanță. Bigstep Metal Cloud este complet vendor-agnostic și oferă mediul ideal pentru experimentarea cu date, deschizând astfel drumul pentru inovație și decizii de business bazate pe analiză de date. Vei găsi la Bigstep un cloud flexibil, cu servicii de infrastructură software-defined, perfect scalabil pentru orice volum de date. Platforma automatizează și orchestrează complet integrarea software și hardware, implementarea și scalarea, configurarea și tuning-ul, gestionarea subordonărilor, interconectarea aplicațiilor și gestionarea upgrade-urilor.

Bigstep Metal Cloud este dezvoltat pentru a răspunde exigențelor profesioniștilor din IT, big data și business management. Bigstep se adresează atât companiilor aflate la început de drum, cât și celor care vor să se dezvolte în continuare, fiindcă soluția automatizează majoritatea proceselor costisitoare de infrastructură și configurare, printr-o interfață intuitivă și acces la un API puternic, reducând și mai mult costurile printr-un sistem pay-per-use. De asemenea, posibilitatea de a scala up and down cu un singur click, oferă chiar și companiilor de talie enterprise posibilitatea de a construi o arhitectură de big data în doar câteva minute, indiferent de volumul de date procesat. Poți înțelege mai multe dacă vii să ne cunoaștem la #btechweek.

Slide-Event-1-v00

Bigstep are datacentere în România, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii și un departament prolific de R&D, inovația fiind unul dintre ingredientele care fac din Bigstep Metal Cloud cel mai performat cloud de pe piața internațională în ceea ce privește raportul preț/calitate. Dezvoltarea și upgradarea constantă, dar și serviciul de support ireproșabil, mențin competitivă oferta Bigstep. În acest context, ne bucurăm să susținem Bucharest Technology Week, primul eveniment de acest fel din București, un festival care își propune să atragă atenția publicului larg asupra impactului benefic al tehnologiei în viața de zi cu zi.

Noi, cei de la Bigstep, suntem de părere că educația în domeniu este extrem de importantă pentru a lua deciziile corecte și cât mai bine informate. De aceea, la Bucharest Technology Week, pe lângă standul de prezentare a companiei și serviciilor noastre, Alex Bordei, Head of Product Management, susține un workshop, pe 23 mai, între 15:00-16:30, la Innovation Summit.

În cadrul workshop-ului, intitulat „The Meta-Application: Lessons Learned from Automating Big Data”, Alex va pune în discuție aspecte menite a veni în ajutorul dezvoltatorilor pentru a alege cele mai bune arhitecturi și soluții tehnologice în funcție de proiectele aflate în desfășurare. Veți descoperi și înțelege mai bine concepte precum „framework de automatizare”, detalii despre tehnologii de vârf (Mesos, Marathon, Docker) sau conceptul de Data Laboratory și veți putea să discutați direct cu un expert în tehnologii de big data.

Pentru participare este nevoie de confirmare, deoarece locurile sunt limitate. Participarea la acest workshop vă oferă acces gratuit și la zona expozițională din cadrul Bucharest Technology Week, unde ne veți putea găsi la standul Bigstep.

De asemenea, pe 26 mai, Alex Bordei va participa alături de alți doi profesioniști big data în cadrul unui pannel la Java Summit.
Notați în agendă: 23 mai, 15:00 – Workshop despre automatizare și big data cu Alex Bordei la Innovation Summit și 26 mai, 10:30 – la Java Summit – Panel session cu Bigstep, Luxoft & Metro Systems Romania. În aceste zile te așteptăm și la standul Bigstep.

http://ro.bigstep.com/#bmcvideo

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08