Beyond Fantasy Design Studio la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 18, 2017

1. Intro – De ce sustinem manifestul #btechweek?

Unul dintre obiectivele Beyond Fantasy Design Studio este de a contribui la dezvoltarea
regionala. Conceptele, modelele si simularile 3D pe care le realizam vin in ajutorul companiilor ce aduc solutii inovatoare si doresc sa comunice modul de functionare si beneficiile acestora atat in cadrul echipei de productie cat si publicului larg.
Totodata, serviciile noastre au implicare directa in procesul de productie prin optimizarea si exportul pieselor din programe 3D, pentru a fi printate. Bucharest Technology Week este un mijloc prin care ne putem indeplini acest obiectiv.

2. Cu ce vin la Bucharest Technology Week?

La standul nostru veti putea urmari materiale video de tip demo reel, reprezentative pentu activitatea noastra: personaje și scene de luptă 3D pentru filme documentare, spoturi publicitare, filmulețe educaționale pentru copii, logo-uri 3D animate, modele pentru 3D printing, modele de nave ce au fost construite ulterior, peisaje naturale 3D statice și animate si o secventa dintr-un videoclip. In cazul in care situatia va fi favorabila, vom putea efectua demonstratii de modelare 3D.

Pentru mai multe informatii cu privire la activitatea noastra, va rugam sa accesati site-ul: www.beyondfantasystudio.com


3. Ce fel de persoane vizez?

Serviciile noastre sunt dedicate antreprenorilor care doresc sa realizeze materiale video de prezentare si promovare a propriilor produse sau a propriului brand si acelor persoane sau companii ce urmaresc concretizarea conceptelor existente prin modele 3D.

4. Concluzie – Unde si cand?

Asadar, ne intalnim la Athene Palace Hilton si in Piata George Enescu, in weekendul 26-28 mai, la Bucharest Technology Week.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08