AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE – NOILE PRODUSE DEDICATE SĂNĂTĂŢII ŞI FRUMUSEŢII

  • By Tech Week
  • May. 09, 2018

Este a doua ediţie Bucharest Technology Week la care Arobs Transilvania Software a ales să participe, ca urmare a succesului pe care l-a înregistrat prezenţa noastră la ediţia de anul trecut.

Divizia de distribuţie produse electronice din cadrul Arobs îşi creşte în fiecare an portofoliul de branduri, cumulând până în prezent peste 10 nume importante. La fel ca la ediţia anterioară suntem în asentimentul principiilor de inovare pe care le propune evenimentul, urmărind în acelaşi timp nevoile și tendinţele industriei wellness şi sănătate.

Sharp Plasmacluster – Tehnologia care te aduce mai aproape de natură

La începutul anului 2018 Sharp a introdus pe piaţă noua generaţie de purificatoare de aer cu Plasmacluster, ocazie cu care Arobs Transilvania Software devine distribuitorul oficial România pentru această categorie.

Tehnologia Plasmacluster patentată de către Sharp, eliberează în aer concentraţii foarte mari de ioni pozitivi şi negativi care se atașează de poluanții din aer, extrăgând hidrogenul din aceștia pentru a se echilibra. În acest fel, poluanţii periculoşi pentru sănătate sunt neutralizați. Datorită acestui fenomen fizico-chimic, purificatorul SHARP cu Plasmacluster devine extrem de eficient în combaterea particulelor de mucegai, praf, bacterii, viruși și mirosuri neplăcute.

În condiţiile mediului în care trăim, un astfel de aparat nu ar trebui să lipsească din casele celor care se confruntă cu alergii sau probleme respiratorii. De asemenea, persoanele care deţin animale de companie dar care îşi doresc în acelasi timp un mediu igienizat, pot beneficia de avantajele purificatorului cu Plasmacluster eliminând în totalitate mirosul şi alergenii generaţi de micile vietăţi. În plus, purificatoarele Sharp gestionează și nivelul de umiditate din încăperi, menținându-l în parametrii ideali.

SILK’N – Beautiful technology! Beautiful skin!

Este motto-ul care stă la baza tehnologiilor Silk’n! Brandul de produse pentru îngrijire personală a intrat în portofoliul Arobs pe parcursul anului trecut. Devine din ce în ce mai popular datorită tendinţei prin care femeile încep să prefere tratamentele complexe pentru acasă, folosind tehnologii care până nu de mult erau disponibile doar în saloanele de înfrumuseţare.

Fiecare dintre aceste tehnologii a fost testată clinic şi validată de către dermatologi și medici de renume. Produsele de îndepărtare a părului elimină firele nedorite pentru totdeauna, iar produsele anti-îmbătrânire dezvăluie o piele mai tânără, diminuând liniile fine, ridurile şi petele de pigmentare.

Vino la standul nostru de la Bucharest Technology Week, în perioada 18-20 mai, pentru a descoperi produsele noastre şi pentru a beneficia de consultanţă profesională din partea specialiştilor noștri.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08