Armata de robotei, Toyota Hybrid, trotineta electrica si cel mai puternic laptop de gaming din lume, la Bucharest Technology Week

  • By Tech Week
  • May. 12, 2017

Bucuresti, 12 mai. Bucharest Technology Week anunta noi tehnologii ce pot fi testate in weekendul din 26-28 mai, in expozitia din Piata George Enescu, langa Ateneu.

Armata de robotei din care fac parte Idol Y10A, Uno si Sphero BB-8 ii va cuceri pe fanii tehnologiei care viziteaza Quickmobile la festivalul tehnologiei. Tot la standul unuia dintre cei mai mari specialisti in smart tech din Romania, Quickmobile, vor putea fi testate cele mai performate drone din lume – DJI Phantom 4 si Power Egg, accesorii de gaming precum Guitar Hero sau aparate de masaj inteligente si bratara Star Wars Force.

Toyota Hybrid va prezenta cea mai mare gama de automobile eco, hibride, ce nu necesita incarcare la priza – Yaris, Auris, C-HR si RAV4.
In premiera, va dezvalui noul Yaris Hybrid, singurul model integral hibrid din clasa sa, lider in eficienta energetica, dar si cel mai recent model hibrid lansat, Toyota C-HR.

Acer vine la Bucharest Technology Week cu extreme ale tehnologiei de varf: cel mai subtire notebook din lume, dar si cu mult asteptatul laptop de gaming cu ecran curbat de 21″ – Predator 21X – cel mai puternic laptop de gaming din lume. La standul Acer vizitatorii vor avea un spatiu destinat doritorilor sa descopere si alte produse inovatoare precum gama de notebook-uri convertibile, ultrabook-uri, dispozitive de gaming si multe alte produse capabile sa satisfaca nevoile variate ale utilizatorilor.

Trotineta electrica Myway Inokim Light Super Black este un produs top of the line din categoria sa si se va gasi la standul AirMotion. Trotineta se remarca printr-o viteza superioara, de pana la 30km/h ce poate fi usor controlata gratie celor 3 trepte de viteza. Myway Inokim Light Super Black este dotata cu un display ce ofera informatii necesare, dar si cu o baterie de 36V de tip Li-Ion ofera o autonomie de pana la 30km, in functie de regimul de utilizare. Sistemul de pliere si greutatea de doar 13 kg permit transportul facil in casa, langa birou sau chiar in mijloacele de transport in comun ori in portbagaj.

La standul Vimar, vizitatorii vor gasi sisteme complete de automatizare rezidentiale, cele care fac din casele noastre, locuinte inteligente. Vimar ofera sistemul By-me care asigura controlul coordonat al mai multor functii. Confortul, sistemul de sunet, eficienta energetica si securitatea sunt integrate intr-o tehnologie inteligenta, care este configurata in functie de nevoile specifice dumneavoastra. Utilizand comunicatia in radio-frecventa, sistemul consuma mai putina putere si o foloseste intr-un mod mai inteligent pentru automatizarea casei. Toate functiile sunt controlate prin intermediul tastelor inteligente, a touch-screen-urilor, a telefonului mobil, tabletei sau computerului.

Pentru a putea testa toate tehnologiile prezente la Bucharest Technology Week, vizitatorii trebuie sa se inscrie online, pe www.techweek.ro/old_2017, si au acces gratuit.

Pentru informatii suplimentare, urmariti platformele oficiale de comunicare

www.techweek.ro/old_2017
Facebook.com/ Btechweek
Facebook Event

Raiffeisen Bank este partenerul principal Bucharest Technology Week 2017.

Summiturile din Bucharest Technology Week sunt sustinute de:
IQOS – Innovation Summit Day Partner
Experis – HR Masters Summit Day Partner
Likeit Solution – Sales Leaders Summit Day Partner
Worldpay – Java Summit Day Partner
eMAG – PHP Summit Day Partner

Sponsorii evenimentului sunt Philips, IBM, Endava, AirMotion, Luxoft, Team Extension, METRO SYSTEMS, SoftOne, Acer, Digitaljob, Schneider Electric si Hipo.ro.

Tassimo este Coffee Partner al Bucharest Technology Week 2017.
Partenerul digital al evenimentului este Bright Agency, iar partenerul creativ este Kubis Interactive.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08