Armata de roboței Quickmobile, în misiune la Bucharest Technology Week

  • By Tech Week
  • May. 11, 2017

Au trecut 12 ani de când brandul Quickmobile a luat naștere și tot 12 ani de când ne-am propus și am făcut tot posibilul să le punem la dispoziție clienților noștri cele mai noi produse tech lansate pe piața internațională. Faptul că am ajuns să creștem frumos și să devenim unul dintre cei mai mari specialiști în tehnologie de pe piața locală ne confirmă încă o dată că eforturile noastre au fost apreciate.

Tocmai din dorința de a aduce cât mai aproape de clienți cele mai noi produse în materie de smart tech și de a promova cele mai actuale tendințe în technologie, susținerea evenimentului Bucharest Technology Week prin participarea Quickmobile în calitate de expozant este una firească.
Ubtech Alpha 1SÎnregistrează-te aici la expoziția de tehnologie!

Standul Quickmobile, din cadrul Bucharest Technology Week 2017, îi așteaptă pe vizitatorii festivalului cu cea mai ingenioasa „armată” de roboței, printre care Ubtech Alpha 1S, Jimu, și MakeBlock. Nu vor lipsi de la stand nici Power Egg, una dintre cele mai performante drone din lume, accesorii de gaming precum Guitar Hero, aparate de masaj inteligente marca Breo sau vehicule electrice.
De asemenea, vizitatorii vor putea participa la o serie de activități ce vor avea loc la standul Quickmobile, unde au şansa să câştige premii uber smart!

O surpriză pe care o pregătim special pentru festivalul tehnologiei este un meci de fotbal inedit, cu roboții umanoizi Ubtech Alpha 1S, care se conectează simplu și rapid prin Bluetooth 4.0 la smartphone-urile cu sistem de operare Android sau iOS. Aceștia sunt proiectați din materiale de înaltă calitate și software special conceput pentru mișcările lor. Tot ce vor trebui să facă vizitatorii este să-și descarce aplicația Alpha 1, prin care îi pot controla, iar meciul poate începe!

Printre altele, vizitatorii prezenți la standul nostru își vor putea crea și programa propriul robot Jimu sau MakeBlock, vor avea șansa de a-și testa skill-urile artistice cu Guitar Hero, chitara inteligentă cu aplicație mobilă pentru dispozitivele iOS sau pur și simplu se vor bucura de o sesiune de relaxare cu aparatele de masaj Breo.

Întrucât produsele Quickmobile au o gamă largă de aplicații în diferite domenii, începând cu divertisment, până la educație, acestea se adresează tuturor tipurilor de consumatori, fără a ține cont de vârstă, sex, funcție sau venituri.

Îi așteptăm pe toți pasionații de tehnologie, de la mic la mare, la standul Quickmobile, în Piața George Enescu pe întreaga perioadă a weekend-ului 26-28 mai!

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08