APT la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 18, 2017

APT sustine inovarea in HR si imbunatateste in fiecare zi solutiile propuse partenerilor sai, aducand tehnologia in fiecare serviciu dezvoltat. #BTechWeek este locul in care putem transpune foarte bine ceea ce in 2017 numim Digital HR.

Din ce in ce mai multi angajatori vor sa simplifice si sa imbunatateasca experienta angajatului, sa extinda metodele de recrutare si sa exploreze social media, optand pentru solutii Software HR axate pe nevoile angajatilor. Peste 40% dintre candidati aplica la joburi de pe dispozitivele mobile si isi doresc de la locul de munca mult mai mult decat un salariu: vor o experienta care sa semene cat mai mult cu experientele din viata personala, vor acces la tehnologie si totodata un angajator inovator sau modern, vor feedback constant si in timp real (precum like-urile din retelele sociale) si evaluari urmate de solutii si planuri realiste, dar si programe de dezvoltare. Astfel, pentru companii, „employee engagement” a devenit o prioritate extrem de importanta, iar APT ofera deja servicii complexe, pentru ca procesele HR sa fie simple si eficiente.

Cum? Imbinam experienta in HR cu expertiza in IT! Am pregatit, pentru specialistii si pasionatii de HR ai oricarei industrii, seturi de servicii complexe si sofisticate, combinate personalizat pentru orice nevoie de business. Pentru ca fiecare ramura a oricarui business sa performeze, avem grija de oamenii acelui business prin recrutare si selectie, payroll si administrare personal, outsourcing, evaluare si dezvoltare, employer branding, digital marketing, evenimente de tip teambuilding si corporate. Concret, te sustinem cu oamenii, procesele si tehnologia de care ai nevoie, pentru ca tu sa te poti concentra pe cresterea businessului.

Mai mult, am dezvoltat cea mai eficienta si accesibila platforma integrata de gestiune a capitalului uman – APTHR. Platforma este modulara, raspunzand astfel cerintelor de flexibilitate specifice noilor modele de management al resurselor umane. APTHR sustine integral procesele HR prin managementul recrutarilor, testare online, managementul structurii organizatorice, mangementul datelor angajatilor, administrarea personalului, pontaj si zile libere, managementul beneficiilor si compensatiilor, adeverinte angajati, intranet, sesizari manageri, librarii de competente, managementul perfomantei si al programelor de dezvoltare, raportare si administrare aplicatie. De asemenea, aplicatia asigura integrarea usoara a functionalitatilor APTHR cu orice alta aplicatie de gestiune a proceselor de management al resurselor umane.

Va asteptam miercuri, 24 mai, la Athene Palace Hilton, in cadrul Bucharest Technology Week – HR Masters Summit, unde promitem sa va surprindem cu solutii si idei fresh.

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08