Air Motion, o provocare pentru un oras modern

  • By Tech Week
  • May. 18, 2017

Un oras modern inseamna un oras curat, liber, ordonat, in care locuitorii sai pot sa se bucure din plin de fiecare clipa. Tehnologia este una din cheile esentiale prin care Bucurestiul poate deveni un astfel de loc.

Pentru noi, Air Motion, un oras modern inseamna cat mai putin timp pierdut in trafic, drumuri zilnice parcurse cu eleganta, cat mai putina poluare, cat mai putin zgomot. Tehnologia pe care o propunem in cadrul #BTechWeek ofera o solutie viabila pentru a avea acest lucru, nu peste cativa zeci de ani, ci chiar acum, in 2017. Folosirea vehiculelor electrice personale este, pentru noi, parte din aportul tehnologiei la dezvoltarea si modernizarea Bucurestiului.

Standul Air Motion va fi, ca si la editia precedenta, un adevarat banc de probe al vehiculelelor electrice prezentate: triciclete electrice, monocicluri, bicicluri, skateboard-uri electrice, hoverboard-uri.

Noutatile pe care le prezentam anul acesta in cadrul #BTechWeek sunt produse din gama Inokim, Inmotion , Airwheel si Koowheel.

Trotinetele Inokim Light se remarca printr-un design modern, elegant, dar si performante de top. Cu o viteza de pana la 30km/h si o autonomie de pana la 30km, aceste trotinete sunt optiuni interesante pentru orice persoana ce parcurge zilnic drumuri de cativa kilometru, oferind o flexibilitate crescuta in a alege cele mai scurte si libere trasee din oras. Sistemul de pliere o face la fel de simplu de transportat, putand urca rapid intr-un mijloc de transport mai rapid, pentru distanate mai lungi. Trotinetele electrice Inokim sunt usor de condus de orice persoana, iar acest lucru poate fi verificat la standul Air Motion din cadrul Bucharest Technology Week.

Inmotion-L8F-front-light-banner

Special creata pentru un oras modern, plin de culoare, trotineta L8 este o incantare inca de la primul drum. Rotile pneumatice ofera un confort crescut, chiar si pe un drum mai putin neted. Este simplu de condus si usor de manevrat prin aglomeratia urbana. L8 este rezistenta si la apa, asa ca nu trebuie sa te ingrijorezi ca pe cer s-au strans cativa nori. O pliezi si parchezi usor in orice colt al casei sau al biroului, fara sa ocupe mult loc. Greutatea de doar 11,2 kg o fac usor de transportat.

Una din atractiile standului Air Motion va fi, cu siguranta, skateboard-ul electric Koowheel. O placa mare pe care te asezi confortabil, sustine pana la 130kg si se misca cu agilitate pe orice straduta sau alee. Manevrabilitatea acestui skateboard este asigurat de o telecomanda ergonomic proiectata. Forta motoarelor de 500W ii ofera o sportivitate si agilitate extraordinara.

Multe alte produse electrice Air Motion sunt pregatite pentru standul din cadrul #BTechWeek, iar echipa noastra este gata sa ofere orice informatie si asistenta in testarea produselor prezentate.

Vehiculele electrice personale Air Motion sunt perfect proiectate si construite pentru a putea fi utilizate de un public variat, de la adolescenti la persoane in etate, care dovedesc abilitatea si curajul de a testa si folosi vehicule propulsate de tehnologia moderna. Orice locuitor al Bucurestiului poate gasi, cu siguranta, suficiente motive pentru a-si achizitiona un astfel de vehicul electric, pentru a economisi zeci de minute pierdute in trafic sau in deplasarile zilnice.

Air Motion ii invita pe toti cei ce iubesc gadgeturile, tehnologia, dar si spiritul de aventura si o viata cu cat mai putin blocaje in trafic, sa ajunga la standul nostru din cadrul #btechweek. 1500 latime

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08