Voucher cadou oferit de Admiral Markets pentru participantii Tech Expo

  • By Tech Week
  • May. 03, 2018

La editia 2018 a celui mai mare festival tech din Romania, misiunea Admiral Markets este aceea de a incuraja investitiile in inovatie si noi tehnologii prin intermediul actiunilor si al fondurilor tranzactionate la Bursa (ETFs). Vizitatorii standului vor primi un voucher cadou de 200 Eur intr-un cont de brokeraj la Admiral Markets pentru investitii in tehnologie.

Tehnologia se misca uluitor de repede. Ritmul schimbarii in domeniul inteligentei artificiale, al energiei regenerabile si al “internetului lucrurilor”, de exemplu, poate face dificila pentru investitori mentinerea la curent. Insa daca nu esti deasupra evenimentelor, risti sa pierzi.

Sectorul tehnologic poate fi extrem de profitabil pentru investitori, dar cum alegi companiile potrivite?

Admiral Markets va arata LIVE cel mai simplu mod prin care poti sa obtii expunere pe tehnologie: de la actiuni individuale, pana la un intreg sector sau subsector. Inclusiv o expunere adaptata care investeste in idei tematice precum ETF-urile care pun accentul pe companii specializate in robotica si automatizare.

Vizitatorii standului Admiral Markets (T14) vor afla:

● Cum sa obtina o expunere pe sectorul tehnologic: unii investitori vor prefera sa cumpere actiuni individuale, dar pentru cei care nu se simt confortabil cu selectia actiunilor, fondurile tranzactionate la bursa reprezinta cel mai simplu mod de a investi in companiile de tehnologie.
● Cum sa cumpere un sector intreg: expunerea cea mai larga posibila pe companiile de tehnologie avand portofolii echilibrate care aloca banii investitorilor pe sectoare de genul software, internet, hardware, servicii IT si companii producatoare de semiconductoare.
● Cum sa aleaga un subsector: explorand anumite domenii ale sectorului de tehnologie care se axeaza pe companiile asociate cu serviciile de internet, inclusiv comertul electronic, social media, sistemele de plata pe internet, de streaming video, calatoriile online si serviciile financiare.
● Cum sa obtina o expunere adaptata: dincolo de industriile definite in mod oficial in cadrul tehnologiei, pot investi, de asemenea, in idei tematice, cum ar fi ETF-urile, care pun accentul pe companiile specializate in robotica si automatizare, cloud computing si protectia impotriva atacurilor cibernetice.

Indiferent din ce categorie faci parte – investitor activ la bursa, antreprenor, angajat al unei companii din sectorul tehnologic sau doar pasionat de tehnologie si internet – te putem ajuta sa obtii expunerea dorita pe tehnologie aducandu-ti noutati despre ultimele evolutii si despre companiile si fondurile tranzactionate la bursa.

Vino pe 18-20 Mai in Piata Universitatii sa participi la o expozitie interactiva cu solutii inovative.

Viziteaza standul Admiral Markets (T14) sa beneficiezi de un voucher cadou in valoare de 200 EUR pentru investitii in inovatii!

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08