Likeit la #btechweek

  • By Tech Week
  • May. 24, 2017

Pentru noi Likeit, o companie inovativa si receptiva la tot ceea ce este nou, Bucharest Technology Week este oportunitatea de a sublinia orientarea noastra spre solutii complete de business, care satisfac o anumita nevoie a clientului.
In acest context, intr-un parteneriat strans cu reselleri si vendorii pe care ii reprezentam, construim solutii care sa rezolve o necesitate de business manifestata intr-o anumita industrie. Scopul nostru este sa raspundem astfel cererilor dintr-o piata foarte competitiva, piata de IT, cu solutii si servicii complete, particularizate in functie de cererea si nevoile companiilor de a optimiza costurile de adminstrare ( ex Wi-fi ).Likeit vine la aceasta editie a Bucharest Technology Week cu 3 solutii inovatoare, pentru a rezolva necesitatile managerilor care activeaza in zona de vanzari:
– necesitatea de comunicare rapida, simpla, de la distanta;
– necesitatea de gestionare eficienta a documentelor relevante din business privind clientii/ contractele/ resursele specifice;
– necesitatea de gestionare de la distanta a retelelor de Wi-fi – administrare de la distanta oriunde, oricand a solutiilor Wi-fi fara cunostinte suplimentare de networking;Necesitatea de comunicare este acoperita de solutia de comunicare Polycom bazata pe tehnologia Microsoft CloudDorinta de a comunica mai repede si mai bine s-a transformat intr-o necesitate. Tehnologia sustine aceasta prioritate si pune la dispozitia utilizatorilor solutii tot mai variate si mai avansate, solutii care, mai ales in mediul de afaceri, s-au transformat radical in ultimii ani. Unul din doi oameni apreciaza accesul la aplicatii video ca fiind extrem de util si usor de utilizat, iar peste 80% dintre acestia afirma ca initierea unei conferinte video se face rapid. Aceasta in conditiile in care departamentul IT nu are nici o incarcare suplimentara.


De ce ai utiliza o solutie de videoconferinta? Primele 5 beneficii conform IDG sunt:
• Reducerea costurilor de deplasare
• Productivitate crescuta
• Imbunatatirea procesului de angajare si de retentie a angajatilor
• Sustinerea avantajelor competitive
• „Tehnologie verde/eco-friendly”. Protejarea mediului.Sistemul tau actual de videoconferinta recunoaste automat locul în care participantii la videoconferinta stau si se ajusteaza in consecinta? Poate bloca sirenele de ambulante sau latratul cainilor? Sau poate crea un zid virtual pentru a capta vocile din interior si pentru a le bloca pe cele din exterior?
Daca nu inca, testeaza solutia Polycrom bazata pe Microsoft Cloud.Necesitatea de gestionare eficienta a documentelor relevante din business privind clientii/ contractele/ resursele specifice este acoperita de solutia KM DOCS – managementul complet al documentelor, bazata pe tehnologia Microsoft CloudAi nevoie de o mai buna organizare a informației, de optimizarea fluxului de documente și siguranta datelor din companie?
Iti prezentam cea mai noua solutie din suita Office-to-go: KM Docs.
KM Docs asigura managementul complet al informatiilor: captura datelor relevante din documente, indexarea automata dupa atributele de identificare extrase, stocarea documentelor in mod organizat , lansarea lor pe fluxuri automate de lucru. KM Docs este o solutie dezvoltata folosind capabilitatile de OCR si indexare asigurate de aplicatia Document Navigator gazduita in Microsoft Azure, functionalitatile de stocare si management documente incluse in platforma Office 365.Cele 4 pachete disponibile iti asigura:
• Un spatiu de stocare al documentelor sigur și accesibil oricand, de oriunde
• Solutie de management si arhivare a documentelor, email si videoconferinta
• Un plan de bugetare flexibil și predictibil pentru solutiile pe care le utilizezi
• Un partener de incredere care sa iti ințeleaga afacerea


asdsa

Necesitatea de gestionare de la distanta a retelelor networking Wi-fi este acoperita de solutia EAP Software TP-Link cu Microsoft Azure.In zilele noastre accesul la internet este necesar in orice imprejurare : acasa sau la birou , in masina sau in vacanta – oriunde, oricand devine o cerinta obligatorie.Beneficiile solutiei EAP Software TP-Link cu Microsoft Azure

• Solutie Wi-Fi cu management centralizat oriunde/oricand de la distanta – de pe orice device (telefon, tableta, laptop, etc )
• Usurinta management-ului solutiei Wi-fi fara cunostinte avansate networking
• Solutie scalabila fara costuri suplimentare
• Management centralizat, multiple site-uri /locatii – gestionarea mai multor locatii din acceasi interfata
• Captive portal – ofera acces centralizat si posbilitatea de promovare catre clientii finali
• Posiblitatea de a se integra cu solutii complexe de analiza


Solutiile prezentate in cadrul standului Likeit, toate bazate pe tehnologia Microsoft Cloud, ultimul trend in domeniu, vizeaza totalitatea verticalelor de business si industriilor – spre exemplu pentru HoReCa solutiile Wi-fi cu management centralizat in Cloud ofera mobilitate cu management de la distante, fara costuri cu infrastructura.Solutiile se adreseaza managerilor generali, de vanzari precum si managerilor de departamente a caror preocuparea continua este cresterea eficientei activitatii, mobilitate si disponibilitate, suport activ al echipelor de vanzari aflate in mod curent intr-o comunicare directa sau la distanta cu clientii. Solutiile se adreseaza de asemenea antreprenorilor care vor sa investeasca in ultima tehnologie avand la baza cerinte legate de mobilitatea si acesul oriunde, oricand la informatii, la costuri predictibile.Pentru a vedea live cum raspund aceste solutii necesitatilor generale de business din zona de sales sau cum pot fi adaptate cerintelor particulare, te asteptam la standul Likeit, in data de 25 mai pentru a experimenta experienta video de comunicare prin solutia Polycrom, managementul documentelor si particularitatile ilustrate de solutia KM Docs sau o int-o demonstratie interactiva solutia Wi-Fi de management in cloud sustinuta de tehnicienii TP-Link.

dasd

Read next

Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49
Placeholder

Wolf-e în oraș

Tech Week

22 May 2019, 05:47
Placeholder

Asko Group parchează la Bucharest Tech Week cu Ma...

Tech Week

20 May 2019, 14:53
Placeholder

Transformarea HR-ului: inovează atunci când alț...

Tech Week

20 May 2019, 07:14
Placeholder

Mobile Device Management Opens New Roads to the BY...

Tech Week

17 May 2019, 11:08