Testează cele mai cool vehicule electrice AirMotion

  • By Tech Week
  • May. 13, 2019

AirMotion va fi prezent și anul acesta la Bucharest Tech Week cu noile vehicule electrice urbane, economice, ecologice și versatile, utile în viața de zi cu zi sau pentru distracția din weekend. Treci pe la standul nostru, sigur o să îți placă ce vei gasi!

Se vorbește foarte mult despre vehiculele electrice ca fiind cea mai bună soluție pentru un viitor mai eco, mai green, mai prietenos cu aerul pe care îl respirăm. Noi am pornit pe acest drum de mai bine de 6 ani, oferind, an de an, alternative mai moderne și mai interesante traficului urban. Și anul acesta standul AirMotion va fi plin cu vehicule electrice care înglobează tehnologie pură de ultimă ganerație, și sunt disponibile pentru a fi testate.

Echipa AirMotion îți stă la dispoziție, îți oferă toate informațiile de care ai nevoie, și îți oferă asistență pentru ca „drive testul” să fie o experiență cât mai plăcută, iar tu să poți lua o decizie cât mai avizată la achiziționarea noului tău vehicul electric.

Anul acesta, la standul nostru de la #Btechweek găsești: biciclete electrice, trotinete electrice, skateboard-uri electrice, hoverboard-uri, monociclu electric și chiar o valiză electrică ce știe să facă mult mai multe decât să fie umplută de bagaje.

Noutățile pe care le vom expune și oferi spre testare în cadrul #Btechweek sunt produse ale brandurilor: Inokim, Inmotion, Airwheel, Koowheel, Airmotion.

Trotinetele Inokim se remarcă prin performanțe de top și un design urban cool. Viteza atinsă este de până la 30km/h (limitată electronic la 25km/h), având o autonomie de aproximativ 30 km. Aceste trotinete sunt o opțiune pentru persoanele active care doresc să evite zi de zi traficul aglomerat, dar și pentru o ieșire “la distracție” în weekend.

Sistemul de pliere o face o bună alegere atunci când trebuie să urci în lift, să o depozitezi într-un spațiu îngust sau combini mijloacele de transport. Se manevrează ușor, lucru pe care îl puteți descoperi vizitând standul nostru și testând-o!

Monociclu electric Inmotion oferă “libertate de mișcare pentru un spirit liber” și se remarcă printr-un design modern, dar și funcțional. Benzile cu led și becul îi conferă un aspect plăcut, dar și siguranță în trafic. Se adresează celor tineri și dornici de a se distra.

Este puternic, compact, ușor de parcat, cu un motor electric puternic și economic.

Mersul pe monociclu electric nu necesită abilități speciale de învațare, dar odată dobândite sunt “forever”. Este necesară doar puțină practică și veți fi uimiți câte trick-uri cool puteți face cu el. Este la fel de ușor de învățat cum a fost și mersul pe bicicletă prima dată, iar colegii noștri vă așteaptă pentru prima lecție!

Valiza electrică inteligentă Airwheel SR5 este o soluție tech care se deplasează automat, te urmărește autonom. Brățara inteligentă cu care aceasta comunică vibrează imediat ce valiza se îndepărtează de tine, ceea ce elimină riscul de a fi pierdută.

Se încadrează în dimensiunile standard cerute de companiile aeriene, de aceea este practică în călătoriile cu avionul. Valiza Airwheel SR5 are un mod ingenios de deschidere, ce permite o organizare bună și rapidă a conținutului, iar sistemul de închidere se face prin setarea propriei parole.

Vehiculele electrice propuse de AirMotion sunt perfect proiectate și construite pentru a putea fi utilizate de către orice persoană, începând cu adolescenții si terminând cu persoanele adulte, care își doresc libertate și au curajul de a testa și folosi vehiculele propulsate de tehnologia modernă.

AirMotion îi invită pe toți cei care iubesc gadgeturile, tehnologia, dar au și spirit de aventură, să ajungă la standul nostru din cadrul #Btechweek, în perioada 24-26 mai, iar pe airmotion.ro suntem mereu cu produse inovative. Sigur veți găsi un vehicul electric pe gustul vostru!

Read next

Placeholder

More Efficient Trainings for Air Traffic Control P...

Tech Week

20 June 2019, 12:55
Placeholder

The Future of Instant Messaging for Organizations ...

Tech Week

18 June 2019, 07:36
Placeholder

Practical Applications for Automatic License Plate...

Tech Week

18 June 2019, 07:35
Placeholder

Microsoft a fost prezent din nou la Bucharest Tech...

Tech Week

29 May 2019, 13:51
Placeholder

Liability of Robots & Algorithms Special Obli...

Tech Week

26 May 2019, 08:52
Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08