Soluții tech propuse de AlecoAir pentru îmbunătățirea calității aerului și a confortului din casa ta

  • By Tech Week
  • May. 11, 2019

AlecoAir, cel mai mare distribuitor de aparate dedicate îmbunătațirii calității aerului, va prezenta în cadrul Bucharest Tech Week 2019 soluții care înglobează tehnologii de ultimă generație pentru monitorizarea și curățarea eficientă a aerului din încăperi.

Vizibilă sau invizibilă, poluarea există în orice locuință sau spațiu de lucru. Efectele sale negative asupra corpului omenesc sunt multiple și, cel mai probabil, incomplet cunoscute. Aceasta poate agrava anumite boli și poate declanșa altele. Chiar și simptomele alergice sunt intensificate de aerul tot mai încarcat de factori poluanți, de la alergeni la compuși organici volatili.

Aerul pe care îl respirăm zilnic conține foarte multe particule cu efect nociv asupra sănătații: praf, noxe, polen, păr de animale, microbi sau mucegaiuri. Și… nu doar aerul din mediul extern poate fi poluat, ci și cel din spațiul interior (locuințe, birouri, spații industriale și alte locuri în care ne desfășurăm activitatea).

Putem filtra și elimina aceste particule din aer? Cu siguranța da, cu ajutorul unor aparate performante de filtrare a aerului ce înglobează soluții tech de ultimă generație.

Reprezentanții Organizației Mondiale a Sănătații precizează că la nivel mondial peste 3 milioane de oameni mor anual din cauza poluării.

Tot din statisticile oficiale reiese faptul că Bucureștiul, dar și alte orașe care până nu demult erau considerate a fi ferite de astfel de probleme, se află pe lista celor mai poluate localități din Europa, iar problema reducerii gradului de poluare trebuie să devină o preocupare nu doar la nivelul coroporatist, ci și la nivel individual, în special când vorbim de poluarea indoor.

Sursele cele mai importante de poluare sunt sectorul industrial și transportul, dar și industria construcțiilor sau chiar fenomene naturale tot mai imprevizibile – vezi de exemplu poluarea cu nisip Saharian din această primăvară.

Dacă reducerea poluării în exterior necesită măsuri de anvergură la nivelul comunității, pentru aerul din casă sau din birou avem soluții mult mai ușor de adoptat.

În cadrul Bucharest Tech Week 2019, la standul AirMotion & AlecoAir veți găsi aparate de curățat aerul, care înglobează tehnologii de ultimă generație.

Puteți să descoperiti cele mai noi modelele de dezumidificatoare casnice cum ar fi AlecoAir D12 Eco sau AlecoAir D23, umidificatorul U30 Ionic sau purificatoare inteligente ce pot monitoriza calitatea aerului respirat. Acestea sunt destinate utilizării în spațiile de locuit, au un design modern, futurist și se încadrează perfect în orice stil de design interior.

AlecoAir, companie cu o experiență de peste 13 ani în domeniul aparatelor pentru controlul calității aerului, propune o gamă întreagă de aparate pentru a curăța în mod eficient aerul dintr-o locuința, birou sau spațiu industrial, de a elimina umeazeala extrem de dăunătoare sau pentru a aduce umiditatea la un nivel optim:

  • Umidificatoare casnice, profesionale și industriale
  • Purificatoare de aer
  • Dezumidificatoare pentru piscine și pentru utilizarea la temperaturi scăzute
  • Aeroterme și tunuri de căldură pe motorină cu ardere directă și indirectă
  • Aparate de aer condiționat portabile, de uz casnic
  • Neutralizatoare de mirosuri
  • O gamă largă de accesorii, aparate de măsură și control

AlecoAir este Importator Autorizat al unora dintre cele mai importante mărci în ceea ce privește tratarea aerului: TROTEC Germania, FRAL Italia, Meaco Marea Britanie, Supra Franta, Ensa, Vornado, Clean Air.

AlecoAir vă așteptă, în incinta standului AirMotion, pe durata evenimentului Bucharest Technology Week.

Read next

Placeholder

More Efficient Trainings for Air Traffic Control P...

Tech Week

20 June 2019, 12:55
Placeholder

The Future of Instant Messaging for Organizations ...

Tech Week

18 June 2019, 07:36
Placeholder

Practical Applications for Automatic License Plate...

Tech Week

18 June 2019, 07:35
Placeholder

Microsoft a fost prezent din nou la Bucharest Tech...

Tech Week

29 May 2019, 13:51
Placeholder

Liability of Robots & Algorithms Special Obli...

Tech Week

26 May 2019, 08:52
Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08