Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de la ENGIE

  • By Tech Week
  • May. 22, 2019

În 14 zile, acoperişul casei tale poate capta energie pentru a o alimenta timp de un an. De ce să nu o transformi în electricitate cu ajutorul panourilor fotovoltaice? Mai ales că acestea sunt modulare şi nu-ţi vor afecta arhitectura casei. Experții ENGIE se vor ocupa de tot, pentru ca tu să te bucuri de beneficiile soluției cât mai rapid, sistemul propus fiind adaptat nevoilor tale de consum și are o durată de viață de 25 de ani, cu o garanție a panourilor de până la 10 ani.

 

Ai economii lunare la factura de electricitate, datorită eficienței ridicate a sistemului

Panourile fotovoltaice convertesc radiaţia solară în energie electrică de curent continuu.  Sistemele fotovoltaice sunt modulare, ceea ce înseamnă că se pot adapta excelent la nevoile fiecărei locuinţe. Astfel, dimensionarea se face în funcţie de consumul zilnic, însă se ţine cont şi de locaţie, orientarea acoperişului, gradul de umbrire, astfel că pentru un consum lunar de 300 kWh și un sistem de panouri fotovoltaice de 3 kW, vei economisi anual până la 41% la factura de electricitate, adică poți câștiga anual aproximativ 515 lei din energia injecatată în sistem.

Poți deveni și tu prosumator! Vino la standul ENGIE, află cum poți să îți produci singur energia și să o injectezi în rețea, ce îți trebuie ca să o generezi și care sunt pașii de urmat pentru a deveni prosumator.

Read next

Placeholder

The Future of Instant Messaging for Organizations ...

Tech Week

18 June 2019, 07:36
Placeholder

Practical Applications for Automatic License Plate...

Tech Week

18 June 2019, 07:35
Placeholder

Microsoft a fost prezent din nou la Bucharest Tech...

Tech Week

29 May 2019, 13:51
Placeholder

Liability of Robots & Algorithms Special Obli...

Tech Week

26 May 2019, 08:52
Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08
Placeholder

Soluții personalizate de panouri fotovoltaice de ...

Tech Week

22 May 2019, 15:49