pAIdAnalytix, soluția de inteligență artificială care identifică plățile eronate  

  • By Tech Week
  • Apr. 24, 2019

pAIdAnalytix, soluția sub forma unei platforme web care folosește inteligența artificială, identifică plățile eronate din cadrul unei companii, prin analiza tuturor plăților, generând ulterior o propunere asupra celor care au un risc mare de a fi eronate. Soluția îmbunătățește procesul prin care se realizează plățile în cadrul companiilor ce au un volum mare al numărului de plăți, putând fi utilizată pentru analiza plăților din trecut sau în mod preventiv, înainte de orice plată.

„Odată ce companiile depășesc un anumit număr de plăți anuale, pragul este în jur de 30.000 de plăți, din experiența noastră, ele nu mai reușesc să verifice toate aceste plăți și astfel se strecoară greșeli, cum ar fi plăți duble, plăți prea mari, plăți în valuta greșită, și în cel mai rău caz frauda. Aceste erori pot costa o companie până la 1% din valoarea plăților”, a spus Radu Fertonea – Fondator pAIdAnalytix.

Potrivit pAIdAnalytix, o companie care înregistrează plăți în valoare de 100 milioane de euro, poate pierde anual pana la 1 milion de euro din plăți eronate, unde cauzele principale pentru care se înregistrează erorile operaționale sunt procesul complex de realizare a plăților și lipsa digitalizării acestuia.  Din aceasta cauza pentru a verifica toate aceste plati este nevoie de un mare efort uman si aici intervine inteligenta artificiala .

Noi ne dorim sa castigam increderea clientilor nostrii . Astfel pentru companiile care nu sunt familiare cu problema mentionata, pAIdAnalytix le ofera o analiza a platilor din trecut , ceea ce le aduce înapoi banii pe care i-au pierdut fără să știe.

În cazul în care compania știe de problema, dar nu are capacitatea și resursele necesare să găsească o soluție proprie, pAIdAnalytix reduce exponențial efortul de a identifica erorile. Acuratețea motorului de inteligență artificială este foarte mare.

Anul trecut, am testat soluția în cadrul a trei companii unde am salvat peste 3 milioane de euro din plăți eronate, iar astăzi mai multe bănci folosesc soluția pentru un control al întregului proces de efectuare a plăților

 

Clientii nostrii au salvat în medie între 500.000 – 1.000.000 de euro anual.”, a spus Radu Fertonea – Fondator pAIdAnalytix.

Read next

Placeholder

More Efficient Trainings for Air Traffic Control P...

Tech Week

20 June 2019, 12:55
Placeholder

The Future of Instant Messaging for Organizations ...

Tech Week

18 June 2019, 07:36
Placeholder

Practical Applications for Automatic License Plate...

Tech Week

18 June 2019, 07:35
Placeholder

Microsoft a fost prezent din nou la Bucharest Tech...

Tech Week

29 May 2019, 13:51
Placeholder

Liability of Robots & Algorithms Special Obli...

Tech Week

26 May 2019, 08:52
Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08