H2O Sports Distribution vine la Bucharest Tech Week

  • By Tech Week
  • Mar. 12, 2019

H2O Sports Distribution este o companie născută în 2013 care aduce pe piața românească mari branduri mondiale pentru stiluri de viață active, pline de aventură pentru oameni curioși, energici, activi, pasionați de cultura urbană, sporturi urbane și natură. Compania face parte din entitatea H2O care a fost lansată în 2003 care cuprinde un complex de structuri sportive, de locații și lifestyle, magazin, evenimente, party și marketing structurat pe aceste comunități.

H2O Sports Distribution se focusează pe oamenii care aleg destinații pentru timpul lor liber în care să practice sporturi, au nevoie de produse practice, tehnice, calitative și garantate pentru un lifestyle cool și activ. Sub toate aceste nevoi și dorințe stă și cererea publicului de know how, informare, educație, locații specifice în care să-și pună în practică pasiunile și echipamentele necesare. In Romania, H2O este unic distribuitor al brandurilor: Skullcandy, DJI, Rip Curl, Polaroid Originals si Krom Kendama.Magazine partenere: Altex & Media Galaxy, Carturesti, Emag, F64, Flanco, H2O, Diverta, iSTYLE, Noriel, Best Value, Carrefour.

Din creativitate se naște fiecare vis. Fiecare idee, fiecare inovație care ne schimbă lumea așa cum o știm incepe cu viziunea unui creator talentat. La DJI, acesti creatori primesc instrumentele necesare pentru a-si aduce toate ideile la viata. Platformele Dji oferă puterea de a surprinde imagini ce erau odată imposibil de surprins.

www.h2o.ro

Read next

Placeholder

More Efficient Trainings for Air Traffic Control P...

Tech Week

20 June 2019, 12:55
Placeholder

The Future of Instant Messaging for Organizations ...

Tech Week

18 June 2019, 07:36
Placeholder

Practical Applications for Automatic License Plate...

Tech Week

18 June 2019, 07:35
Placeholder

Microsoft a fost prezent din nou la Bucharest Tech...

Tech Week

29 May 2019, 13:51
Placeholder

Liability of Robots & Algorithms Special Obli...

Tech Week

26 May 2019, 08:52
Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08