EV Romania la Bucharest Tech Week

  • By Tech Week
  • Apr. 26, 2019

EV Romania vine la Bucharest Technology Week pentru a arăta că e posibil să fii diferit in domeniul mobilității auto și stocării energiei alternative. Dorim să aducem la cunoștință publicului că deja astazi în Romania se implementează soluții inovative în acest domeniu. Fie că e vorba de  companii de taxi-uri, companii producătoare de energie regenerabilă, companii de curierat sau chiar în domeniul e-rally motorsport.

Promovăm utilizarea energiei alternative, un domeniu care crește și se dezvoltă rapid în ultimii ani, iar #techweekro ne ajută să facem cunoscută activitatea noastră unui public cât mai larg. Sperăm să răspândim mesajul “folosește energie alternativă” și în acest an.

La această ediție vom prezenta un Porsche 944 din 1982 cu motor de Tesla. De asemenea, vom prezenta soluții de stocare a energiei alternative pentru sistemele fotovoltaice off-grid, pe bază de baterii litiu, cu capacități începând de la 10 până la câteva sute de kWh.

Pentru detalii tehnice vă rugăm să vizitați website-ul nostru www.evromania.ro si www.evshop.eu

 

Invităm pe toți cei pasionați de tehnologie, care sunt în căutare de soluții de mobilitate și stocare a energiei alternative pentru afacerile lor, care vor să beneficieze de un plus valoare de imagine din implementarea acestora și care vor să impacteze comunitatea din care fac parte.

Vă așteptăm să ne revedem în Piața Universității.

Read next

Placeholder

More Efficient Trainings for Air Traffic Control P...

Tech Week

20 June 2019, 12:55
Placeholder

The Future of Instant Messaging for Organizations ...

Tech Week

18 June 2019, 07:36
Placeholder

Practical Applications for Automatic License Plate...

Tech Week

18 June 2019, 07:35
Placeholder

Microsoft a fost prezent din nou la Bucharest Tech...

Tech Week

29 May 2019, 13:51
Placeholder

Liability of Robots & Algorithms Special Obli...

Tech Week

26 May 2019, 08:52
Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08