E-TWOW – Soluții de transport sustenabile pentru mobilitatea urbană

  • By Tech Week
  • May. 11, 2019

Cu o piața de desfacere în 48 de țari si având fabrici atât in România cât și în China, trotinetele electrice

E-TWOW se bucură de recunoaștere internațională. După ce ne-am consolidat poziția de lideri pe piața internațională ca dezvoltatori ai celor mai eficiente si durabile trotinete electrice, ne-am propus acum să ajutăm la crearea unei infrastructuri urbane care să poată susține nevoile de transport ale viitorului într-un mod cât mai eficient si mai sustenabil. In prezent sustinem aceasta misiune prin 3 direcții de dezvoltare a transportului urban:

  • Promovam trotineta electrică ca vehicul electric personal ideal pentru mediul urban
  • Oferim o solutie integrala de ride sharing (închiriere trotinete electrice) ca alternativă de transport public
  • Susținem dezvoltarea unei infrastructuri de transport electric prin intermediul stațiilor de încărcare auto

 

De ce trotineta electrică este cel mai eficient vehicul personal pentru mediul urban

Traficul urban a fost dintotdeauna aglomerat, iar în timp ce țările din vestul Europei iau măsuri severe pentru reducerea traficului, România devine din ce în ce mai aglomerată.

Potrivit unui raport realizat la sfârșitul anului 2018 de compania olandeză Tom Tom, București este al treilea oraș din lume și primul din Europa în privința blocajelor în trafic. În medie bucureștenii petrec aproximativ o ora pe zi în trafic, ceea ce la sfârșitul unui an însumează aproximativ 9 zile irosite în ambuteiaje.

Mai mult decât atât, la nivel European, peste 50% din mașinile care circulă în orașe au un singur pasager iar majoritatea deplasărilor se petrec pe o distanță mai mică de 10 km.

Așadar, este mai mult decât evident că mașina nu mai este un vehicul eficient pentru transportul urban, și că este nevoie de un vehicul personal care să încerce să elimine principalele probleme ale traficului din mediul urban: aglomerația, poluarea și lipsa locurilor de parcare.

Trotineta electrică E-TWOW este un vehicul personal cu atribuții unice care rezolvă toate aceste probleme ale transportului urban.

  • Fiind electrică, este unul dintre cele mai ecologice mijloace de transport
  • Este si unul din cele mai economice vehicule din lume, consumând mai puțin de 1 Euro la 1000 km
  • Nu necesită spațiu de parcare, deoarece greutatea sa redusă și sistemul de pliere fac posibil ca trotineta să poată fi transportata cu ușurință de oricine.
  • Datorită faptului că are o dimensiune redusă și un centru de greutate optim pentru deplasare, se poate manevra cu ușurință chiar și în cele mai aglomerate spații, reducând considerabil timpul petrecut in trafic.

 

E- TWOW Ride Sharing – O alternativa ecologica si eficienta la transportul public conventinal

Cum funcționează sistemul de Ride Sharing

Pentru a localiza și a activa o trotinetă electrică, nu este nevoie decât de câteva click-uri în aplicația mobilă, după care poți să călătorești într-un mod comfortabil și distractiv până la destinația ta.

Odată ajuns în zona dorită, parchează trotineta în cel mai apropriat stand de încărcare. De îndată ce trotineta este andocată în stand, ea se va dezactiva.

Toate trotinetele sunt echipate cu un modul IoT și urmărire prin GPS. Pentru a îmbunătății experiența utilizatorilor, aplicația mobilă va colecta câteva date relevante cum ar fi distanța parcursă, ruta, și viteza de deplasare. Orice manevră neautorizată a trotinetei va declanșa alarma și va notifica operatorul și orice tentativă de furt va fi raportată la poliție.

Aceasta alternativă sustenabilă de transport în oraș trebuie sa fie integrată într-o infrastructura adaptată la nevoile unui oras inteligent. Această infrastructură se poate dezvolta doar prin implicarea organizațiilor care au impact asupra comunităților locale. Soluția de mobilitate urbană oferită de E-TWOW este foarte flexibilă, si se poate integra cu ușurința în orice comunitate. Este ideală pentru proiecte de Smart Cities, universitați, industria turismului, corporații si afaceri locale.

 

Stațiile de încărcare E-TWOW Charge

Vehiculele electrice reprezintă cea mai convenabilă soluție actuală de transport.  Însă pentru a propulsa  popularitatea vehiculelor electrice,   avem nevoie de o  infrastructura eficientă.

Colaborând cu utilizatorii  mașinilor electrice dar și cu companii și organizații guvernamentale, dorim să ajutăm la construirea unei infrastructuri care să  poată susține  nevoile noastre de transport într-un mod cât mai ecologic.

 

Stațiile E-TWOW dispun de un design modular, iar echipamentul este ușor de configurat și de întreținut. Stațiile pot fi montate in diverse amplasamente, atât pe perete cât și pe un picior metalic.

Pentru că timpul este prețios pentru toată lumea, vă putem furniza si variantele de stații cu încărcare rapidă.

 

Împreună pentru un viitor sustenabil

Viziunea noastră de a crea o nouă eră a mobilității urbane merge mână în mână cu dorința noastră de a construi un viitor durabil. În prezent, tot mai mulți oameni aleg să-și înlocuiască mașinile clasice cu vehicule electrice. Prin proiectele demarate in ultimii ani, E-TWOW si-a propus sa sprijine toate direcțiile de evoluție a transportului urban, prin oferirea unui vehicul personal unic, de la implementarea de noi soluții de transport public si până la crearea unei infrastructuri adecvate pentru vehiculele electrice.

Read next

Placeholder

More Efficient Trainings for Air Traffic Control P...

Tech Week

20 June 2019, 12:55
Placeholder

The Future of Instant Messaging for Organizations ...

Tech Week

18 June 2019, 07:36
Placeholder

Practical Applications for Automatic License Plate...

Tech Week

18 June 2019, 07:35
Placeholder

Microsoft a fost prezent din nou la Bucharest Tech...

Tech Week

29 May 2019, 13:51
Placeholder

Liability of Robots & Algorithms Special Obli...

Tech Week

26 May 2019, 08:52
Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08