Salus Controls România: Cât de conectat ești la locuința ta?

  • By Tech Week
  • May. 11, 2019

Pe măsură ce tehnologia avansează, tot mai multe dispozitive devin wireless, aducând visul unei case complet automatizate mai aproape de realitate. SALUS Smart Home Range vă permite să vă controlați locuința de oriunde, folosind telefonul smartphone, tableta sau PC-ul. Prin controlul individual al temperaturii camerelor, programarea și controlul aparatelor electrice sau monitorizarea ușilor și ferestrelor, aveți confort și securitate într-un sistem intuitiv și simplu de instalat.

Salus Controls este într-o continuă dezvoltare a gamei de produse inteligente, toate integrate în sistemul Salus Smart Home, ceea ce face ca managementul consumului de energie să fie eficient și mai ușor ca niciodată.

 

Consum minim de energie

Sistemul Salus Smart Home asigură un confort termic ridicat cu un consum minim de energie, prin posibilitatea de a controla în mos avansat o gamă diversificată de echipamente de încălzire sau răcire, cum ar fi radiatoare, încălzire prin pardoseală, ventiloconvectoare sau încălzire electrică.

În acest sistem se pot conecta o varietate de dispozitive, cum ar fi termostatele inteligente, butoanele inteligente, prizele inteligente sau relee electric. Cu ajutorul celor din urmă menționate se poate controla și monitoriza consumul echipamentelor electrice.

De asemenea, gradul de siguranță al locuinței crește prin intermediul senzorilor pentru uși și ferestre, detectoarelor de fum și senzorilor de inundație.

 

Just Ask Alexa

‘Alexa, turn on Kitchen light’ – E atât de simplu!

 Sistemul este compatibil cu Amazon Alexa ceea ce face utilizarea dispozitivelor și mai plăcută și rapidă.

 

Cei care ne vizitează vor putea asista la demonstrații ”live” ale funcționalității produselor mai sus menționate. Pentru cei interesați, echipa Salus va face oferte promoționale pe durata evenimentului și va putea oferi soluții personalizate de implementare a produselor, în funcție de specificul fiecărei aplicații.

Read next

Placeholder

More Efficient Trainings for Air Traffic Control P...

Tech Week

20 June 2019, 12:55
Placeholder

The Future of Instant Messaging for Organizations ...

Tech Week

18 June 2019, 07:36
Placeholder

Practical Applications for Automatic License Plate...

Tech Week

18 June 2019, 07:35
Placeholder

Microsoft a fost prezent din nou la Bucharest Tech...

Tech Week

29 May 2019, 13:51
Placeholder

Liability of Robots & Algorithms Special Obli...

Tech Week

26 May 2019, 08:52
Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08