bitMahavi – Cryptocurrency Exchange & Trading Platform

  • By Tech Week
  • May. 15, 2019

Aflata la cea de-a doua participare la Bucharest Tech Week, bitMahavi vine anul acesta cu un nou proiect si anume, platforma de Live Trading.

Evolutia rapida a tehnologiei si-a facut simtita prezenta si in domeniul financiar, astfel a luat amploare fenomenul criptomonedelor. Piata financiara a criptomonedelor a aratat pana in prezent ca este o forta care poate sa faca fata cu brio tuturor incercarilor. Desi mai avem drum lung pana la a ajunge la o piata exclusiv digitalizata, cripomonedele par sa castige din ce in ce mai mult teren in lumea intreaga si sa patrunda pe teritorii care pana in 2017 pareau intangibile.

Anul 2017 a marcat boomul la nivel de popularitate al monedelor virtuale, a fost cu desavarsire anul in care Bitcoin a patruns cu adevarat pe piata din Romania si totodata anul de infiintare pentru bitMahavi.

bitMahavi s-a dezvoltat in urma pasiunii pentru tehnologie si inovatie, cu un proiect ambitios in domeniul criptomondelor. Cunoscut ca un mediu conservator este un fenomen surprinzator faptul ca piata financiara din Romania a adoptat cu atata interes. Moneda virtuala i-a atras pe antreprenorii romani ca un magnet, iar din dorinta de a dezvolta nivelul pietei din Romania, a luat amploare acest proiect orientat catre clienti, oferind servicii de tranzactionare la cele mai inalte standarde de calitate, prin intermediul ATM-urilor destinate monedelor virtuale.

Cu accent pe performanta, bitMahavi a pus bazele unor tehnologii securizate, utilizate in momentul de fata de cele mai de succes si de durata platforme de trading din industria globala a tranzactionarii de criptomonede. Astfel, a fost lansata platforma de Live Trading, singura platforma reala de acest tip din Romania, iar tranzactiile de maxima securitate, la costuri minime, in timp real, au devenit posibile.

Prin intermediul platformei si a ATM-urilor, bitMahavi urmareste crearea unui sistem financiar accesibil pentru toata lumea; Un sistem care va dezvolta inovatia si oportunitatea, promovand libertatea economica pentru oamenii din intreaga lume. Participarea bitMahavi la Bucharest Tech Week ofera oportunitatea celor interesati sa intre in contact cu acest domeniu, demonstratii pentru o experienta cat mai utila si usoara indiferent daca sunteti noi sau veterani in lumea cripto, precum si posibilitatea sa incercati personal platforma de Trading bitMahavi.

 

“One platform. All together.”

Read next

Placeholder

More Efficient Trainings for Air Traffic Control P...

Tech Week

20 June 2019, 12:55
Placeholder

The Future of Instant Messaging for Organizations ...

Tech Week

18 June 2019, 07:36
Placeholder

Practical Applications for Automatic License Plate...

Tech Week

18 June 2019, 07:35
Placeholder

Microsoft a fost prezent din nou la Bucharest Tech...

Tech Week

29 May 2019, 13:51
Placeholder

Liability of Robots & Algorithms Special Obli...

Tech Week

26 May 2019, 08:52
Placeholder

How Do We Defend Smart Buildings from Hackers?

Tech Week

22 May 2019, 16:08